Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Home Videos

microsoft.public.windows.vista.music pictures video






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-30-2007
Rick
 

Posts: n/a
Home Videos
Got a new HP Pavillion m9040n computer. Have both Muvee Autoproducer 6.0 and
Roxio Media Import 9. Am trying to move family video from older Sharp 8
Viewcam Liquid Crystal Video Camera. I think I would like to use Muvee to
handle all of family video's. I can get Roxio to recognize camera but can't
get Muvee to recognize camera. What do I need or what am I doing wrong? I am
using the front left panel of computer where I plug in a white and yellow
cord from camera. It says Audio left where I plug in the white connection
and the yellow goes to Video composite. Thanks

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-02-2008
Graham Hughes
 

Posts: n/a
Re: Home Videos
try connections on the back if you have some.
Or capture with the one app and edit with the other.

--

Graham Hughes
MVP Digital Media
www.myvideoproblems.com


"Rick" <rickluc@urhere.net> wrote in message
news:ulH$c1wSIHA.6060@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
> Got a new HP Pavillion m9040n computer. Have both Muvee Autoproducer 6.0
> and Roxio Media Import 9. Am trying to move family video from older Sharp
> 8 Viewcam Liquid Crystal Video Camera. I think I would like to use Muvee
> to handle all of family video's. I can get Roxio to recognize camera but
> can't get Muvee to recognize camera. What do I need or what am I doing
> wrong? I am using the front left panel of computer where I plug in a white
> and yellow cord from camera. It says Audio left where I plug in the white
> connection and the yellow goes to Video composite. Thanks



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Home Videos Rick microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 01-02-2008 18:17
videos franklin microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 11-11-2007 14:09
Videos microsoft.public.de.windows.vista.multimedia 1 05-25-2007 18:33
DreamScene videos on your Vista Home Premium bomb#20 microsoft.public.windows.vista.general 9 05-04-2007 16:58
Videos in =?Utf-8?B?V2VsY29tZSBCYWNr?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 04-11-2007 04:10




All times are GMT +1. The time now is 01:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120