Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

no sound in device manager

microsoft.public.windows.vista.music pictures video






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-29-2007
Mageek
 

Posts: n/a
no sound in device manager
I get the "no audio output device is installed" now that I ahve upgraded my
Vista machine to 4 gb ram. When I check for drivers in device manager, there
is no sound section.
Sound worked fine before I moved up from 2 gb
In an effort to fix the problem I changed bios to "optomized defaults", but
this didn't fix the problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-30-2007
Mageek
 

Posts: n/a
RE: no sound in device manager
Problem solved!

I am running a 32 bit system, which can't take the 4 gigs or ram. I just
needed to downgrade back to 2 gigs.

"Mageek" wrote:

> I get the "no audio output device is installed" now that I ahve upgraded my
> Vista machine to 4 gb ram. When I check for drivers in device manager, there
> is no sound section.
> Sound worked fine before I moved up from 2 gb
> In an effort to fix the problem I changed bios to "optomized defaults", but
> this didn't fix the problem.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article ID: 933442 A USB composite device does not work after you disable and then enable the device in Device Manager on a computer that is running Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Article ID: 940394 The IRQ for a device appears as a negative number in Device Manager on a computer that is running Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
How do you identify an unknown device in device manager? Chris microsoft.public.windows.vista.general 5 04-18-2007 06:34
Re: Unknown Device in Device Manager (both x86 and x64) DCR microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-21-2006 19:32
Re: Unknown Device in Device Manager (both x86 and x64) =?Utf-8?B?amFubmVyaGFuaw==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 12-16-2006 04:46




All times are GMT +1. The time now is 14:10.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120