Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Media Center Sound Issue

microsoft.public.windows.vista.music pictures video






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-25-2007
=?Utf-8?B?TWlrZWNvb2w1MDk=?=
 

Posts: n/a
Media Center Sound Issue
Hello!
I have windows vista ultimate. My sound works great (I have a creative
audigy 2 gamer zx and logitech 6.1 speakers) during normal use, and while
playing videos and music in media player. However, when I play media in media
center, the sound skips, and the speakers make a popping and hissing noise.

Has anyone else had this problem, or can you offer up any suggestions? Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-25-2007
Buellpilot
 

Posts: n/a
Re: Media Center Sound Issue
I did have something like this, my MP3s sounded like old vinyl.
But it only happened when the selected album was not the main focus,
i.e. it was down in the corner while i was navigating to the next album
or had the main menu displayed.

I presumed it was audio drivers... but it turned out to be the video card!



"Mikecool509" <Mikecool509@discussions.microsoft.com> wrote in message
news76EBA2F-9B07-4943-B487-963CA4F4947D@microsoft.com...
> Hello!
> I have windows vista ultimate. My sound works great (I have a creative
> audigy 2 gamer zx and logitech 6.1 speakers) during normal use, and while
> playing videos and music in media player. However, when I play media in
> media
> center, the sound skips, and the speakers make a popping and hissing
> noise.
>
> Has anyone else had this problem, or can you offer up any suggestions?
> Thanks!



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Ultimate - Media Center suggestions =?Utf-8?B?UmljaA==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 2 02-19-2007 00:07
no sound in Media center or media player =?Utf-8?B?Y2FsMTMxOQ==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 02-07-2007 02:34
Media Center, Media Player Bugs =?Utf-8?B?U2VhbXVz?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 01-30-2007 20:40
RE: Picture Gallery & Media Center =?Utf-8?B?QW5kcmV3IFNodXR0bGV3b3J0aA==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 2 01-08-2007 12:24
Re: media center stopped wotking =?Utf-8?B?VGVjaG5vbG9neSBHdXk=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 01-05-2007 20:19




All times are GMT +1. The time now is 20:29.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120