Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Activation issues

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-04-2007
Pete-d
 

Posts: n/a
Activation issues
Hi,



I recently purchased a new Desktop PC with Vista home premium pre-installed.
During set-up I believe that I may have skipped the activation process. I
have since been receiving prompts to activate my copy of Vista. I read,
re-read, then checked, then double checked the license key off the OEM
sticker on the back of the machine.



It reads: *****-*****-T7MVG-XMWKF-3VQ98



I tried activating on-line and I get the following error: 0xC004C003 The
server has determined that the product key is already in use.



I have run the WGA diagnostic tool the results of which follow. YOUR HELP
PLEASE !





Diagnostic Report (1.7.0012.0):
-----------------------------------------
WGA Data-->
Validation Status: Genuine
Detailed Status: 0x1
Windows Product Key: *****-*****-XK376-TJ7T4-76PKF
Windows Product Key Hash: 5QFdDDGgO8Pgmj93aZhOuZ69dH0=
Windows Product ID: 89578-022-5000027-71429
Windows Product ID Type: 5
Windows License Type: Retail
Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
ID: 4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481
Is Admin: No
AutoDial: No
Registry: 0x0
WGA Version: Registered, 1.7.36.0
Signed By: Microsoft
Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
Architecture: 0x00000000
Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
TTS Error:
Validation Diagnostic:
Resolution Status: N/A

Notifications Data-->
Cached Result: N/A
File Exists: No
Version: N/A
WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Data-->
Office Status: 109 N/A
OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002

Browser Data-->
Proxy settings: N/A
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
Default Browser: C:\PROGRA~1\INTERN~1\IEXPLORE.exe
Download signed ActiveX controls: Prompt
Download unsigned ActiveX controls: Disabled
Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
Active scripting: Allowed
Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

File Scan Data-->

Other data-->
Office Details:
<GenuineResults><MachineData><UGUID>4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-76PKF</PKey><PID>89578-022-5000027-71429</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-1189485422-1246608075-2204871319</SID><SYSTEM><Manufacturer>INTELR</Manufacturer><Model>AWRDACPI</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix
Technologies, LTD</Manufacturer><Version>6.00 PG</Version><SMBIOSVersion
major="2"
minor="4"/><Date>20070403000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>C2313507018400FA</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT
Standard
Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>

<Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults>

Further to the above I ran the slui.exe 4 wizard and ran through the phone
activation process. I entered all the six figure digits required and was told
to press the "change product key" button. I did this and entered all the
license key numbers from the license key sticker on the back of my machine
and pressed "next" to get an error message telling me I do not have a valid
key ???

Hoping for some help here

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 07-04-2007
Brett I. Holcomb
 

Posts: n/a
Re: Activation issues
Call the phone number given for your country in the activation process
and talk to them.


Pete-d wrote:
> Hi,
>
>
>
> I recently purchased a new Desktop PC with Vista home premium pre-installed.
> During set-up I believe that I may have skipped the activation process. I
> have since been receiving prompts to activate my copy of Vista. I read,
> re-read, then checked, then double checked the license key off the OEM
> sticker on the back of the machine.
>
>
>
> It reads: *****-*****-T7MVG-XMWKF-3VQ98
>
>
>
> I tried activating on-line and I get the following error: 0xC004C003 The
> server has determined that the product key is already in use.
>
>
>
> I have run the WGA diagnostic tool the results of which follow. YOUR HELP
> PLEASE !
>
>
>
>
>
> Diagnostic Report (1.7.0012.0):
> -----------------------------------------
> WGA Data-->
> Validation Status: Genuine
> Detailed Status: 0x1
> Windows Product Key: *****-*****-XK376-TJ7T4-76PKF
> Windows Product Key Hash: 5QFdDDGgO8Pgmj93aZhOuZ69dH0=
> Windows Product ID: 89578-022-5000027-71429
> Windows Product ID Type: 5
> Windows License Type: Retail
> Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
> ID: 4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481
> Is Admin: No
> AutoDial: No
> Registry: 0x0
> WGA Version: Registered, 1.7.36.0
> Signed By: Microsoft
> Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
> Architecture: 0x00000000
> Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
> TTS Error:
> Validation Diagnostic:
> Resolution Status: N/A
>
> Notifications Data-->
> Cached Result: N/A
> File Exists: No
> Version: N/A
> WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
>
> OGA Data-->
> Office Status: 109 N/A
> OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
> Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002
>
> Browser Data-->
> Proxy settings: N/A
> User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
> Default Browser: C:\PROGRA~1\INTERN~1\IEXPLORE.exe
> Download signed ActiveX controls: Prompt
> Download unsigned ActiveX controls: Disabled
> Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
> Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
> Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
> Active scripting: Allowed
> Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
>
> File Scan Data-->
>
> Other data-->
> Office Details:
> <GenuineResults><MachineData><UGUID>4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-76PKF</PKey><PID>89578-022-5000027-71429</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-1189485422-1246608075-2204871319</SID><SYSTEM><Manufacturer>INTELR</Manufacturer><Model>AWRDACPI</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix
> Technologies, LTD</Manufacturer><Version>6.00 PG</Version><SMBIOSVersion
> major="2"
> minor="4"/><Date>20070403000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>C2313507018400FA</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT
> Standard
> Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>
>
> <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults>
>
> Further to the above I ran the slui.exe 4 wizard and ran through the phone
> activation process. I entered all the six figure digits required and was told
> to press the "change product key" button. I did this and entered all the
> license key numbers from the license key sticker on the back of my machine
> and pressed "next" to get an error message telling me I do not have a valid
> key ???
>
> Hoping for some help here
>

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-04-2007
Ronnie Vernon MVP
 

Posts: n/a
Re: Activation issues
See the following website for the fix.

Product Key Already In Use When Attempting To Activate Windows Vista:
http://vistasupport.mvps.org/product...ady_in_use.htm

--

Ronnie Vernon
Microsoft MVP
Windows Shell/User


"Pete-d" <Peted@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5859DC83-32FF-48E6-A535-0B9A341980D7@microsoft.com...
> Hi,
>
>
>
> I recently purchased a new Desktop PC with Vista home premium
> pre-installed.
> During set-up I believe that I may have skipped the activation process. I
> have since been receiving prompts to activate my copy of Vista. I read,
> re-read, then checked, then double checked the license key off the OEM
> sticker on the back of the machine.
>
>
>
> It reads: *****-*****-T7MVG-XMWKF-3VQ98
>
>
>
> I tried activating on-line and I get the following error: 0xC004C003 The
> server has determined that the product key is already in use.
>
>
>
> I have run the WGA diagnostic tool the results of which follow. YOUR HELP
> PLEASE !
>
>
>
>
>
> Diagnostic Report (1.7.0012.0):
> -----------------------------------------
> WGA Data-->
> Validation Status: Genuine
> Detailed Status: 0x1
> Windows Product Key: *****-*****-XK376-TJ7T4-76PKF
> Windows Product Key Hash: 5QFdDDGgO8Pgmj93aZhOuZ69dH0=
> Windows Product ID: 89578-022-5000027-71429
> Windows Product ID Type: 5
> Windows License Type: Retail
> Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
> ID: 4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481
> Is Admin: No
> AutoDial: No
> Registry: 0x0
> WGA Version: Registered, 1.7.36.0
> Signed By: Microsoft
> Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
> Architecture: 0x00000000
> Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
> TTS Error:
> Validation Diagnostic:
> Resolution Status: N/A
>
> Notifications Data-->
> Cached Result: N/A
> File Exists: No
> Version: N/A
> WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
>
> OGA Data-->
> Office Status: 109 N/A
> OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
> Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002
>
> Browser Data-->
> Proxy settings: N/A
> User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
> Default Browser: C:\PROGRA~1\INTERN~1\IEXPLORE.exe
> Download signed ActiveX controls: Prompt
> Download unsigned ActiveX controls: Disabled
> Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
> Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
> Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
> Active scripting: Allowed
> Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
>
> File Scan Data-->
>
> Other data-->
> Office Details:
> <GenuineResults><MachineData><UGUID>4eb0ded9-a0bf-4746-9840-375997fc3481</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-76PKF</PKey><PID>89578-022-5000027-71429</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-1189485422-1246608075-2204871319</SID><SYSTEM><Manufacturer>INTELR</Manufacturer><Model>AWRDACPI</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix
> Technologies, LTD</Manufacturer><Version>6.00 PG</Version><SMBIOSVersion
> major="2"
> minor="4"/><Date>20070403000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>C2313507018400FA</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT
> Standard
> Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>
>
> <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults>
>
> Further to the above I ran the slui.exe 4 wizard and ran through the phone
> activation process. I entered all the six figure digits required and was
> told
> to press the "change product key" button. I did this and entered all the
> license key numbers from the license key sticker on the back of my machine
> and pressed "next" to get an error message telling me I do not have a
> valid
> key ???
>
> Hoping for some help here
>


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Activation =?Utf-8?B?cGFybG91cw==?= microsoft.public.windows.vista.general 18 08-24-2007 19:40
Windows Product Activation Issues. . . . . . . Again! Boabyboy microsoft.public.windows.vista.general 1 05-17-2007 11:31
Activation Issues mirdragon microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 05-04-2007 17:07
Activation =?Utf-8?B?S2xpbms=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 02-26-2007 23:24




All times are GMT +1. The time now is 13:09.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120