Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Random Deactivations?

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-18-2007
AcxiDenTe
 

Posts: n/a
Random Deactivations?
So, I've gone through extensive troubleshooting, both on my own, and with
Microsoft reps, and the problem still seems to be happening. The problem is
that every now and then, windows has gotten into the habit of deactivating
itself when I restart my computer. I'll do a restart, and windows will come
up with the window requiring me to activate or I can't use windows. No
activation methods would work at all, online methods would result in error
codes, new product keys came up with error codes.. even the phone method
wouldnt' provide me an installation ID to use. Eventually we decided to do a
reinstall on windows, not a clean install, and so far, the only thing that it
has fixed, is I can now get an installation ID from the phone method, and
reactivate windows that way, but still, every now and then, it will still
deactivate itself for no apparent reason. Following is results of the
diagnostic tool..



Diagnostic Report (1.7.0012.0):
-----------------------------------------
WGA Data-->
Validation Status: Genuine
Detailed Status: 0x1
Windows Product Key: *****-*****-HJGX3-VGBTK-RMQQG
Windows Product Key Hash: tyhW5XVGRhOarzPqiWJSIa9lQvE=
Windows Product ID: 89578-015-2839661-71039
Windows Product ID Type: 5
Windows License Type: Retail
Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
ID: 39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a
Is Admin: No
AutoDial:
Registry: 0x0
WGA Version: Registered, 1.5.723.1
Signed By: Microsoft
Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
Architecture: 0x00000000
Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
TTS Error:
Validation Diagnostic:
Resolution Status: N/A

Notifications Data-->
Cached Result: N/A
File Exists: No
Version: N/A
WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Data-->
Office Status: 102
OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Office Diagnostics:
FCEE394C-3178-80070002_025D1FF3-138-80041010_025D1FF3-324-80040154_025D1FF3-269-80040154_025D1FF3-273-80070002

Browser Data-->
Proxy settings: N/A
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
Download signed ActiveX controls: Prompt
Download unsigned ActiveX controls: Disabled
Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
Active scripting: Allowed
Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

File Scan Data-->

Other data-->
Office Details:
<GenuineResults><MachineData><UGUID>39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-RMQQG</PKey><PID>89578-015-2839661-71039</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-2976792364-3477426834-987145302</SID><SYSTEM><Manufacturer>stem
manufacturer</Manufacturer><Model>System Product
Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends
Inc.</Manufacturer><Version>1702 </Version><SMBIOSVersion major="2"
minor="4"/><Date>20070109000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>15303507018400FC</HWID><UserLCID>1009</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Mountain
Standard
Time(GMT-07:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>
<Software><Office><Result>102</Result><Products><Product
GUID="{91120000-0012-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft
Office Standard
2007</Name><Ver>12</Ver><Val>911CC0B2BD9225E</Val><Hash>17A+e/wrV0/TMU8KucMF2mYZjKY=</Hash><Pid>81607-303-8368037-64656</Pid><PidType>10</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults>



so aside from doing a complete clean install, which may not even work
anyways for some reason.. does anyone have any ideas? any help would be
appreciated, I'm getting really tired of reactivating over the phone .. Thanks

--
~AcxiDenTe
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 07-06-2007
iNexxFear
 

Posts: n/a
RE: Random Deactivations?
I'm experiencing a similar issue...

I just bought a new HP Quad-Core System (Model M8120N) and moving some of my
hardware (keyboard, USB drive, external hard drive, over).... But my system
wants to deactivate right now about every 6 hours...

Its a very frustrating issue seeing how I've only had the product less than
2 days, I'm spending more time with Microsoft to get the keys settled...

I basically bought a Vista Ultimate Upgrade from Microsoft using the anytime
upgrade and was able to register it online sucessfully once... After doing
some of the hardware components, it noticed that it changed and now won't
activate online anymore saying in layman's terms that the product key has
been soiled and registered to another device and that I need to buy a new
product key... So upsetting seeing how I have a legit license that was
supposedly downloaded electronically thorugh Microsoft via the anytime
upgrade system!

I feel your pain and hoping others can share work around solutions!

"AcxiDenTe" wrote:

> So, I've gone through extensive troubleshooting, both on my own, and with
> Microsoft reps, and the problem still seems to be happening. The problem is
> that every now and then, windows has gotten into the habit of deactivating
> itself when I restart my computer. I'll do a restart, and windows will come
> up with the window requiring me to activate or I can't use windows. No
> activation methods would work at all, online methods would result in error
> codes, new product keys came up with error codes.. even the phone method
> wouldnt' provide me an installation ID to use. Eventually we decided to do a
> reinstall on windows, not a clean install, and so far, the only thing that it
> has fixed, is I can now get an installation ID from the phone method, and
> reactivate windows that way, but still, every now and then, it will still
> deactivate itself for no apparent reason. Following is results of the
> diagnostic tool..
>
>
>
> Diagnostic Report (1.7.0012.0):
> -----------------------------------------
> WGA Data-->
> Validation Status: Genuine
> Detailed Status: 0x1
> Windows Product Key: *****-*****-HJGX3-VGBTK-RMQQG
> Windows Product Key Hash: tyhW5XVGRhOarzPqiWJSIa9lQvE=
> Windows Product ID: 89578-015-2839661-71039
> Windows Product ID Type: 5
> Windows License Type: Retail
> Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
> ID: 39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a
> Is Admin: No
> AutoDial:
> Registry: 0x0
> WGA Version: Registered, 1.5.723.1
> Signed By: Microsoft
> Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
> Architecture: 0x00000000
> Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
> TTS Error:
> Validation Diagnostic:
> Resolution Status: N/A
>
> Notifications Data-->
> Cached Result: N/A
> File Exists: No
> Version: N/A
> WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
>
> OGA Data-->
> Office Status: 102
> OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
> Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> Office Diagnostics:
> FCEE394C-3178-80070002_025D1FF3-138-80041010_025D1FF3-324-80040154_025D1FF3-269-80040154_025D1FF3-273-80070002
>
> Browser Data-->
> Proxy settings: N/A
> User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
> Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
> Download signed ActiveX controls: Prompt
> Download unsigned ActiveX controls: Disabled
> Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
> Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
> Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
> Active scripting: Allowed
> Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
>
> File Scan Data-->
>
> Other data-->
> Office Details:
> <GenuineResults><MachineData><UGUID>39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-RMQQG</PKey><PID>89578-015-2839661-71039</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-2976792364-3477426834-987145302</SID><SYSTEM><Manufacturer>stem
> manufacturer</Manufacturer><Model>System Product
> Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends
> Inc.</Manufacturer><Version>1702 </Version><SMBIOSVersion major="2"
> minor="4"/><Date>20070109000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>15303507018400FC</HWID><UserLCID>1009</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Mountain
> Standard
> Time(GMT-07:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>
> <Software><Office><Result>102</Result><Products><Product
> GUID="{91120000-0012-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft
> Office Standard
> 2007</Name><Ver>12</Ver><Val>911CC0B2BD9225E</Val><Hash>17A+e/wrV0/TMU8KucMF2mYZjKY=</Hash><Pid>81607-303-8368037-64656</Pid><PidType>10</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults>
>
>
>
> so aside from doing a complete clean install, which may not even work
> anyways for some reason.. does anyone have any ideas? any help would be
> appreciated, I'm getting really tired of reactivating over the phone .. Thanks
>
> --
> ~AcxiDenTe

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-07-2007
AcxiDenTe
 

Posts: n/a
RE: Random Deactivations?
Problem for me, however, is that this is no longer a just a hardware thing,
if it ever was. I've done clean installations and teh whole bit, more than
once, and it still just randomly deactivates itself, most noticeably on
restart, but it has once popped up while i was just using the computer. so
i've basically given up, because microsoft seems to have given up on me,
every time itry to talk to someone, i get someone new, even when asking for
the same person. so i have to explain teh situation again, and they do the
basic problem solving steps.. again.. and i never get any further, so i dont'
care anymore, i'll just keep doing these stupid phone activations, it seems
to generally work that way for a few days at a time..
--
~AcxiDenTe


"iNexxFear" wrote:

> I'm experiencing a similar issue...
>
> I just bought a new HP Quad-Core System (Model M8120N) and moving some of my
> hardware (keyboard, USB drive, external hard drive, over).... But my system
> wants to deactivate right now about every 6 hours...
>
> Its a very frustrating issue seeing how I've only had the product less than
> 2 days, I'm spending more time with Microsoft to get the keys settled...
>
> I basically bought a Vista Ultimate Upgrade from Microsoft using the anytime
> upgrade and was able to register it online sucessfully once... After doing
> some of the hardware components, it noticed that it changed and now won't
> activate online anymore saying in layman's terms that the product key has
> been soiled and registered to another device and that I need to buy a new
> product key... So upsetting seeing how I have a legit license that was
> supposedly downloaded electronically thorugh Microsoft via the anytime
> upgrade system!
>
> I feel your pain and hoping others can share work around solutions!
>
> "AcxiDenTe" wrote:
>
> > So, I've gone through extensive troubleshooting, both on my own, and with
> > Microsoft reps, and the problem still seems to be happening. The problem is
> > that every now and then, windows has gotten into the habit of deactivating
> > itself when I restart my computer. I'll do a restart, and windows will come
> > up with the window requiring me to activate or I can't use windows. No
> > activation methods would work at all, online methods would result in error
> > codes, new product keys came up with error codes.. even the phone method
> > wouldnt' provide me an installation ID to use. Eventually we decided to do a
> > reinstall on windows, not a clean install, and so far, the only thing that it
> > has fixed, is I can now get an installation ID from the phone method, and
> > reactivate windows that way, but still, every now and then, it will still
> > deactivate itself for no apparent reason. Following is results of the
> > diagnostic tool..
> >
> >
> >
> > Diagnostic Report (1.7.0012.0):
> > -----------------------------------------
> > WGA Data-->
> > Validation Status: Genuine
> > Detailed Status: 0x1
> > Windows Product Key: *****-*****-HJGX3-VGBTK-RMQQG
> > Windows Product Key Hash: tyhW5XVGRhOarzPqiWJSIa9lQvE=
> > Windows Product ID: 89578-015-2839661-71039
> > Windows Product ID Type: 5
> > Windows License Type: Retail
> > Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
> > ID: 39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a
> > Is Admin: No
> > AutoDial:
> > Registry: 0x0
> > WGA Version: Registered, 1.5.723.1
> > Signed By: Microsoft
> > Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
> > Architecture: 0x00000000
> > Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
> > TTS Error:
> > Validation Diagnostic:
> > Resolution Status: N/A
> >
> > Notifications Data-->
> > Cached Result: N/A
> > File Exists: No
> > Version: N/A
> > WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> > WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> >
> > OGA Data-->
> > Office Status: 102
> > OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
> > Signed By: N/A, hr = 0x80070002
> > Office Diagnostics:
> > FCEE394C-3178-80070002_025D1FF3-138-80041010_025D1FF3-324-80040154_025D1FF3-269-80040154_025D1FF3-273-80070002
> >
> > Browser Data-->
> > Proxy settings: N/A
> > User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
> > Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
> > Download signed ActiveX controls: Prompt
> > Download unsigned ActiveX controls: Disabled
> > Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
> > Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
> > Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
> > Active scripting: Allowed
> > Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
> >
> > File Scan Data-->
> >
> > Other data-->
> > Office Details:
> > <GenuineResults><MachineData><UGUID>39ea4954-5023-493e-b489-8a20c80d049a</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-RMQQG</PKey><PID>89578-015-2839661-71039</PID><PIDType>5</PIDType><SID>S-1-5-21-2976792364-3477426834-987145302</SID><SYSTEM><Manufacturer>stem
> > manufacturer</Manufacturer><Model>System Product
> > Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends
> > Inc.</Manufacturer><Version>1702 </Version><SMBIOSVersion major="2"
> > minor="4"/><Date>20070109000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>15303507018400FC</HWID><UserLCID>1009</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Mountain
> > Standard
> > Time(GMT-07:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>
> > <Software><Office><Result>102</Result><Products><Product
> > GUID="{91120000-0012-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft
> > Office Standard
> > 2007</Name><Ver>12</Ver><Val>911CC0B2BD9225E</Val><Hash>17A+e/wrV0/TMU8KucMF2mYZjKY=</Hash><Pid>81607-303-8368037-64656</Pid><PidType>10</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults>
> >
> >
> >
> > so aside from doing a complete clean install, which may not even work
> > anyways for some reason.. does anyone have any ideas? any help would be
> > appreciated, I'm getting really tired of reactivating over the phone .. Thanks
> >
> > --
> > ~AcxiDenTe

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-13-2007
joseph2k
 

Posts: n/a
RE: Random Deactivations?
AcxiDenTe wrote:

> Problem for me, however, is that this is no longer a just a hardware
> thing,
> if it ever was. I've done clean installations and teh whole bit, more
> than once, and it still just randomly deactivates itself, most noticeably
> on
> restart, but it has once popped up while i was just using the computer.
> so i've basically given up, because microsoft seems to have given up on
> me, every time itry to talk to someone, i get someone new, even when
> asking for
> the same person. so i have to explain teh situation again, and they do
> the basic problem solving steps.. again.. and i never get any further, so
> i dont' care anymore, i'll just keep doing these stupid phone activations,
> it seems to generally work that way for a few days at a time..


Not that this is necessarily the problem, but it may be an issue with
finding another activation key on one of the external disks. Just an idea.

--
JosephKK
Gegen dummheit kampfen die Gotter Selbst, vergebens.┬*┬*
--Schiller
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Random freezes =?Utf-8?B?VHlsZXI=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 13 08-27-2008 02:08
random minimizing =?Utf-8?B?cGRlbWV0cw==?= microsoft.public.windows.vista.general 9 11-08-2007 14:13
Random Minimizing =?Utf-8?B?dGh3YXBwZXI=?= microsoft.public.windows.vista.general 3 04-02-2007 00:06
Random disconnects while browsing =?Utf-8?B?RGF2ZVA=?= microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 03-18-2007 23:03
Mahjong Titans - Random?? =?Utf-8?B?c2NobGlnaHQ=?= microsoft.public.windows.vista.games 1 02-28-2007 14:06




All times are GMT +1. The time now is 23:33.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120