Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Audio driver not getting installed...

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 04-26-2007
ManK
 

Posts: n/a
Audio driver not getting installed...
I have DELL OPTIPLEX GX620 PC. It has 64-Bit hardware. I installed Windows
VISTA Ultimate (X64) and after that audio driver is failing to install.

I ran windows update but the issue remained unsolved. Following was the
explanation given in "Problems and solution".

"This problem was caused by Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0
Network Adapter. Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network
Adapter was created by Realtek Semiconductor Corp."

Is there any solution/workaround for this?


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 04-27-2007
ManK
 

Posts: n/a
RE: Audio driver not getting installed...
Can anybody help me in resolving this issue?

Thanks
ManK
"ManK" wrote:

> I have DELL OPTIPLEX GX620 PC. It has 64-Bit hardware. I installed Windows
> VISTA Ultimate (X64) and after that audio driver is failing to install.
>
> I ran windows update but the issue remained unsolved. Following was the
> explanation given in "Problems and solution".
>
> "This problem was caused by Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0
> Network Adapter. Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network
> Adapter was created by Realtek Semiconductor Corp."
>
> Is there any solution/workaround for this?
>
>

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-27-2007
don't look
 

Posts: n/a
Re: Audio driver not getting installed...
What audio driver?Are you saying the Realtek network card is interfering
with installing an audio driver? Are all your drivers Vista compatible or at
leaast 64 bit?

"ManK" <ManK@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:6695FAB1-4BB2-47CC-972D-1A01A62B2641@microsoft.com...
> I have DELL OPTIPLEX GX620 PC. It has 64-Bit hardware. I installed Windows
> VISTA Ultimate (X64) and after that audio driver is failing to install.
>
> I ran windows update but the issue remained unsolved. Following was the
> explanation given in "Problems and solution".
>
> "This problem was caused by Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB

2.0
> Network Adapter. Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network
> Adapter was created by Realtek Semiconductor Corp."
>
> Is there any solution/workaround for this?
>
>



Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-30-2007
ManK
 

Posts: n/a
Re: Audio driver not getting installed...
Yes... The drivers are compatible with VISTA and are 64 bit compatible as
well...
I have downloaded the driver from DELL official website...

When I ran windows update Audio driver was downloaded as one of the hardware
updates but installation failed.

"don't look" wrote:

> What audio driver?Are you saying the Realtek network card is interfering
> with installing an audio driver? Are all your drivers Vista compatible or at
> leaast 64 bit?
>
> "ManK" <ManK@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:6695FAB1-4BB2-47CC-972D-1A01A62B2641@microsoft.com...
> > I have DELL OPTIPLEX GX620 PC. It has 64-Bit hardware. I installed Windows
> > VISTA Ultimate (X64) and after that audio driver is failing to install.
> >
> > I ran windows update but the issue remained unsolved. Following was the
> > explanation given in "Problems and solution".
> >
> > "This problem was caused by Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB

> 2.0
> > Network Adapter. Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network
> > Adapter was created by Realtek Semiconductor Corp."
> >
> > Is there any solution/workaround for this?
> >
> >

>
>
>

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-11-2010
 

Join Date: May 2010
Posts: 1
ironraptor454 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Audio driver not getting installed...
[quote=ManK;174270]I have DELL OPTIPLEX GX620 PC. It has 64-Bit hardware. I installed Windows
VISTA Ultimate (X64) and after that audio driver is failing to install.

I ran windows update but the issue remained unsolved. Following was the
explanation given in "Problems and solution".

"This problem was caused by Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0
Network Adapter. Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network
Adapter was created by Realtek Semiconductor Corp."

Is there any solution/workaround for this?[/QUOT

I Have A Driver That Will work for you if you still need it you may contact me at ironraptor454@gmail.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RE: NO AUDIO DEVICE OUPUT IS INSTALLED =?Utf-8?B?QXJpZXMgR3JhcGhpYyBEZXNpZ24=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 9 10-28-2009 06:08
No Audio Output Device is installed =?Utf-8?B?bG9zdGF6bmRvcms=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 04-17-2007 07:58
Re: No Audio Output Device is Installed. Caliban microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 03-25-2007 17:22
No Audio Output Device installed =?Utf-8?B?TWlzdHk=?= microsoft.public.windows.vista.general 2 03-06-2007 07:46
Realtek AC'97 audio driver provided by Microsoft. Audio error MCE =?Utf-8?B?R1Q=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 03-03-2007 22:54




All times are GMT +1. The time now is 06:08.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120