Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Re: Internal Sound is working but no sound for headphones

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-27-2008
Kobegray
 

Posts: n/a
Re: Internal Sound is working but no sound for headphones

=?Utf-8?B?S2h1c3NleQ==?=;79215 Wrote:
> I'm having the same problem, but no amount of reinstalling/uninstalling
> seems
> to fix it.
>
> On top of that, my integrated mic doesn't work either.
>
> Using a HP Pavilion dv2020ca
>
> "PierreDa" wrote:
>
> > De-install sound drivers and re-install other one from manufacturer

> design
> > for XP or Vista.
> >
> > Finally works for me.
> >
> > "jason" wrote:
> >
> > > I'm having the same problem myself. Any help out there?
> > >

> Hi Guys
> I had the exact same problem with my Acer 3680. Internal sound working
> fine but no sound from headphones etc and the frustrating part was that
> it kept saying audio devices working fine.. Now this might sound weird
> but.......I took to it with the vacume cleaner (you know I put the
> vacuum to the jack where the headphone plugs in and wallah!!! it worked.
> I don't know maybe or obviously it just had a bit of dust or dirt or
> something in there. Worth a try!!!



--
Kobegray
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-29-2008
Patrick Keenan
 

Posts: n/a
Re: Internal Sound is working but no sound for headphones
"Kobegray" <guest@unknown-email.com> wrote in message
news:3cf79e0d3a0f872df2c685bfe491614b@nntp-gateway.com...
>
> =?Utf-8?B?S2h1c3NleQ==?=;79215 Wrote:
>> I'm having the same problem, but no amount of reinstalling/uninstalling
>> seems
>> to fix it.
>>
>> On top of that, my integrated mic doesn't work either.
>>
>> Using a HP Pavilion dv2020ca
>>
>> "PierreDa" wrote:
>>
>> > De-install sound drivers and re-install other one from manufacturer

>> design
>> > for XP or Vista.
>> >
>> > Finally works for me.
>> >
>> > "jason" wrote:
>> >
>> > > I'm having the same problem myself. Any help out there?
>> > >

>> Hi Guys
>> I had the exact same problem with my Acer 3680. Internal sound working
>> fine but no sound from headphones etc and the frustrating part was that
>> it kept saying audio devices working fine.. Now this might sound weird
>> but.......I took to it with the vacume cleaner (you know I put the
>> vacuum to the jack where the headphone plugs in and wallah!!! it worked.
>> I don't know maybe or obviously it just had a bit of dust or dirt or
>> something in there. Worth a try!!!


This actually is not a good idea. Vaccuum cleaners can build up huge
amounts of static electricity which can kill PC components.

Instead, use cans of compressed air.

HTH
-pk
>
>
> --
> Kobegray


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound through headphones, speakers working Chloe microsoft.public.windows.vista.general 5 12-21-2010 18:58
Sound not out of laptop but through headphones talldend48 microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 01-31-2008 20:03
no sound from my headphones cmlyte microsoft.public.windows.vista.general 2 10-04-2007 07:47
No sound with headphones Jack K microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 06-05-2007 05:36
No Sound from Headphones =?Utf-8?B?Tm8gU291bmQgRnJ1c3RyYXRpb24=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 04-11-2007 17:10




All times are GMT +1. The time now is 12:56.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120