Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Success with SP1 install

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-05-2008
Sage - John Leonard
 

Posts: n/a
Success with SP1 install
SUCCESS !!!

HOPE THIS HELPS SOME?

Had the same message - this is what I did:

1 - say a little prayer!!!!

2- close all apps running and shut down Norton Anti Virus
3- disconnect all usb (EXCEPT MY MOUSE)

4 -m download the stand alone 5 language SP1 version from Microsoft.com

5- boot with th Vista OS CD and do a repair
search for "How to automatically repair Windows Vista using the Start Up
Repair"

6 - run the downloaded SP1:

It goes thru the following (at least mine did)

Long time to load (green bar)
Installing Stage 1 of 3
Installing Stage 2 of 3
RESTARTS
Installing Stage 3 of 3
CONFIGURING UPDATES
THEN AGAIN:
Installing Stage 1 of 3
Installing Stage 2 of 3
RESTARTS
Installing Stage 3 of 3
RESTARTS
CONFIGURING UPDATES

Finally it starts up with the Vista Screen Saver - hit any key and logon.

Now re-connect all USB and re-start any programs.

I then found Office 2007 started a Configuration process.

Good Luck!!!

"GoldenFish" <GoldenFish@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:8D05329B-F71A-4A64-8EF3-3F7A2365BB1D@microsoft.com...
> Windows failed to start .
> A resent hardware or software change might be the cause .
> To fix the problem:
> 1.Insert your Windows installation disc and restart your computer.
> 2.Choose your language settings ,and then click "Next".
> 3.Click "Repair your Computer".
>
> File :ntoskrnl.exe
> Status : 0x0000098
> Info :Windows failed to load because a required file is missing
> ,or corrupt.
>



Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Success without ads BlogFeed Windows Vista Blogs Forum 0 12-10-2007 02:00
Success MikeG microsoft.public.windows.vista.installation setup 8 10-12-2007 21:55
Clean Install of XP Fails after Vista Install Success John Kotuby microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 10-11-2007 10:32
SUCCESS!!! =?Utf-8?B?VG9kZCBNYXJrcw==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 1 04-22-2007 20:09




All times are GMT +1. The time now is 23:01.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120