Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

SP1 fails, computer doesn't start

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-19-2008
Lazlo
 

Posts: n/a
SP1 fails, computer doesn't start
I have installed SP1 in the morning. Took a very long time .
After installation it gave me trouble with starting up, but managed somehow
to get is started at least once.
It said I had a problem with my modem driver.
I tried to get an updated driver, but windows told me I did have the latest
version.
Anyway I shut off the machine again but it doesn't want to get started now.
First I get a screen with two option:
Launch Startup Repair
or
Start windows normally

The first option doesn't work at all. Nothing happens.
The second one restarts windows and gets me to a Bluescreen with memory dump
The error message is:
0x00000007 (0x000011013,0x00010204,0x833D2938)

have no idea what it means

Can anyone help ?

Lazlo


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-19-2008
Mellowed
 

Posts: n/a
Re: SP1 fails, computer doesn't start
Lazlo wrote:
> I have installed SP1 in the morning. Took a very long time .
> After installation it gave me trouble with starting up, but managed
> somehow to get is started at least once.
> It said I had a problem with my modem driver.
> I tried to get an updated driver, but windows told me I did have the
> latest version.
> Anyway I shut off the machine again but it doesn't want to get started now.
> First I get a screen with two option:
> Launch Startup Repair
> or
> Start windows normally
>
> The first option doesn't work at all. Nothing happens.
> The second one restarts windows and gets me to a Bluescreen with memory
> dump
> The error message is:
> 0x00000007 (0x000011013,0x00010204,0x833D2938)
>
> have no idea what it means
>
> Can anyone help ?
>
> Lazlo
>
>

I've got the same problem. Restart computer in Safe Mode. Go to Device
Manager, select MODEM and disable. Restart computer. Should boot up now.

I'm using the Best Data 56FW92 PCI modem. I've tried two different
drives so far and have downloaded a third from Conexant but haven't
tried it yet. A worse case is that you might have to get a
Vista compatible modem. I only used mine for faxes and those are few
and far in between since I use email mostly.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-19-2008
Lazlo
 

Posts: n/a
Re: SP1 fails, computer doesn't start

I have no idea how to start in Safe Mode
Doesn't give me that option
Nothing happens when I hit F8

However after 10 or so try it started up again and I have uninstalled the
modem in Windows.
I still do not dare to shut down the machine.

Lazlo

"Mellowed" <nospam@spam.com> wrote in message
news:9VdEj.3383$bN3.2641@trnddc03...
> Lazlo wrote:
>> I have installed SP1 in the morning. Took a very long time .
>> After installation it gave me trouble with starting up, but managed
>> somehow to get is started at least once.
>> It said I had a problem with my modem driver.
>> I tried to get an updated driver, but windows told me I did have the
>> latest version.
>> Anyway I shut off the machine again but it doesn't want to get started
>> now.
>> First I get a screen with two option:
>> Launch Startup Repair
>> or
>> Start windows normally
>>
>> The first option doesn't work at all. Nothing happens.
>> The second one restarts windows and gets me to a Bluescreen with memory
>> dump
>> The error message is:
>> 0x00000007 (0x000011013,0x00010204,0x833D2938)
>>
>> have no idea what it means
>>
>> Can anyone help ?
>>
>> Lazlo
>>
>>

> I've got the same problem. Restart computer in Safe Mode. Go to Device
> Manager, select MODEM and disable. Restart computer. Should boot up now.
>
> I'm using the Best Data 56FW92 PCI modem. I've tried two different drives
> so far and have downloaded a third from Conexant but haven't tried it yet.
> A worse case is that you might have to get a
> Vista compatible modem. I only used mine for faxes and those are few and
> far in between since I use email mostly.


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WMI fails to connect to computer on Vista start Brahman microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 01-30-2008 16:04
PC fails to Start Rob E microsoft.public.windows.vista.general 2 01-11-2008 20:15
Mail fails to start charentelad microsoft.public.windows.vista.mail 10 11-28-2007 21:54
Vista fails to start News Groupie microsoft.public.windows.vista.general 4 10-03-2007 19:21
Computer fails to start up Johnboy microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 08-04-2007 16:56




All times are GMT +1. The time now is 00:51.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120