Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Installation IIS7 on Vista Ultimate

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-15-2008
John Olbert
 

Posts: n/a
Installation IIS7 on Vista Ultimate
I upgraded to Vista Ultimate from Xp.

Since that upgrading I have never been able to access the local webservice.

It returns various errors but is clearly not running.

Research on the web indicates that this behavior has been observed by many
people and that it is caused by the fact that IIS6 was installed and running
on Xp. To the best of my knowledge there was no warning to un-install it
before the upgrade.

I applied the Vista Sp1 hoping that some fix had been made to a Vista bug.
After the upgrade I still cannot get the IIS7 to run.

Before the Sp1 upgrade I tried to un-install the IIS7 repeadedly. It could
not be removed. After the re-boot all the entries would remain checked.

After the Sp1 installation I was able to un-install the IIS7 BUT now I
cannot get it to re-install. It reports an error but gives no further
information.

I must get IIS7 to run. For one thing it is needed to use Expression Web.

Any help would be appreciated.
--
John Olbert

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IIS7 menus disappear on Vista? clintonG microsoft.public.windows.vista.general 0 01-22-2008 17:42
Problema con el IIS7 en Vista Victoria microsoft.public.es.windowsvista 2 01-09-2008 21:13
IIS7 Vista. ayuda, por favor. ¥-- Lombar --¥ microsoft.public.es.windowsvista 5 09-10-2007 18:50
New Vista Ultimate Installation TeeJay microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 06-05-2007 04:13
installation vista ultimate 64 bit =?Utf-8?B?Y3Jr?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 02-09-2007 22:46




All times are GMT +1. The time now is 17:29.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120