Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Vista unable to detects HDD in raid 0

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-08-2007
=?Utf-8?B?QmhhdmluIE1pc3RyeQ==?=
 

Posts: n/a
Vista unable to detects HDD in raid 0
hello all.

i've just recently upgraded my chip and mobo and am trying to install vista
ultimate 64 on my 2 wd raptors in raid 0. i am able to set up the raid 0
using the mobo's embedded raid drivers. i also flashed the bios with the
most updated version. upon installing vista, i get to the point where i am
to select the drive for installation. my raid isn't showing up. i've tried
using the most recent raid drivers from my mobo as vista gives me the option
to look for updates on disk.

this is my computer set up:
amd 64 fx-62 windsor 2.8 am2 duel core
m2r32-mvp v.0804 mobo
4gb ddr2 800 corsair ram
wd raptor x2 in raid 0
ati x1800xt in crossfire (not that i can set them up atm)
sb x-fi xtreme music

thanks for any and all help!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-08-2007
Bob Eyster
 

Posts: n/a
Re: Vista unable to detects HDD in raid 0
There are many issues with RAID adapters. this NG has a few threads that
disgust the problem. Search on RAID, you should come up with something

--

Bob Eyster
MS Windows Vista Premium



"Bhavin Mistry" <BhavinMistry@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B7D4C338-CB7A-4C5E-8D85-A9675247B52E@microsoft.com...
> hello all.
>
> i've just recently upgraded my chip and mobo and am trying to install
> vista
> ultimate 64 on my 2 wd raptors in raid 0. i am able to set up the raid 0
> using the mobo's embedded raid drivers. i also flashed the bios with the
> most updated version. upon installing vista, i get to the point where i
> am
> to select the drive for installation. my raid isn't showing up. i've
> tried
> using the most recent raid drivers from my mobo as vista gives me the
> option
> to look for updates on disk.
>
> this is my computer set up:
> amd 64 fx-62 windsor 2.8 am2 duel core
> m2r32-mvp v.0804 mobo
> 4gb ddr2 800 corsair ram
> wd raptor x2 in raid 0
> ati x1800xt in crossfire (not that i can set them up atm)
> sb x-fi xtreme music
>
> thanks for any and all help!


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-08-2007
Erik Chapple
 

Posts: n/a
Re: Vista unable to detects HDD in raid 0
If you have another box to use, download the Automated Installation Kit
(AIK) and use the System Image Manager to inject your RAID drivers.
During setup call the unattended.xml from a USB stick. This is actually a
very easy process and works great.

--
Erik Chapple
EMC Microsoft Practice
Denver, CO


"Bhavin Mistry" <BhavinMistry@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B7D4C338-CB7A-4C5E-8D85-A9675247B52E@microsoft.com...
> hello all.
>
> i've just recently upgraded my chip and mobo and am trying to install
> vista
> ultimate 64 on my 2 wd raptors in raid 0. i am able to set up the raid 0
> using the mobo's embedded raid drivers. i also flashed the bios with the
> most updated version. upon installing vista, i get to the point where i
> am
> to select the drive for installation. my raid isn't showing up. i've
> tried
> using the most recent raid drivers from my mobo as vista gives me the
> option
> to look for updates on disk.
>
> this is my computer set up:
> amd 64 fx-62 windsor 2.8 am2 duel core
> m2r32-mvp v.0804 mobo
> 4gb ddr2 800 corsair ram
> wd raptor x2 in raid 0
> ati x1800xt in crossfire (not that i can set them up atm)
> sb x-fi xtreme music
>
> thanks for any and all help!


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install Vista FROM HDD instead of DVD? Mr D microsoft.public.windows.vista.installation setup 15 11-21-2008 05:21
3/1: SunOS/Wanuk.worm Detects Solaris Telnet Worm Paul Security News 0 03-01-2007 22:49
RE: Vista x64 dual boot WinXP with RAID-5 ICH8R messes up RAID array =?Utf-8?B?LS1yb3ktLQ==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 02-19-2007 07:25
Vista won't recognize HDD Ryetronics microsoft.public.windows.vista hardware devices 13 02-12-2007 16:13
Seagate ST3300622AS-RK SATA HDD being detected as wrong Model HDD =?Utf-8?B?Sm9obm55R0ZY?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 02-08-2007 21:40




All times are GMT +1. The time now is 22:48.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120