Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Tons of Wierd Install Issues

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-08-2007
pbskidz
 

Posts: n/a
Tons of Wierd Install Issues

I had been using my new computer with Vista Home Premium 64 bit for
about a week when I made the horrible decision of doing a disk cleanup.
My computer set itself to do this on the next restart, so on the next
restart it took about 3 hours to 'clean up my disk' and then after that
windows would not boot at all, I would almost get to the logon screen
and it would reboot.

So I formated my hdd and tried installing it over again, because it
worked the first time, so it should have worked again. Well then it
started giving me an error about something being corrupted on the disk
and it can't comlete the installation. So what I did was just kept
trying it and now it seems to work everytime, but now once I almost get
through the entire install it takes me to the screen where it says
windows is preparing to boot for the first time then it reboots. Then it
brought me to the Completeing Install part which is the last one, a
couple of minutes later I loose the connection to my monitor and my
computer just stays on with a black screen and just sits there forever.

So, what I did now was think of any hardware changes that have taken
place since I installed windows last, the only change was a wireless
card, so I took it out and tried the install over again. Now after
windows finished loading its files when I boot from the disk, it just
reboots???


--
pbskidz
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Jericho" Fans Send Over Nine Tons of Nuts to CBS Steve General Technology News 0 05-26-2007 06:52
HELP! this is wierd! Sinthe microsoft.public.windows.vista.games 3 05-23-2007 23:19
UAC install issues LNJRISLEY microsoft.public.windows.vista.general 3 05-19-2007 17:12
How to install the Windows Vista Sidebar in Windows XP (with tons of gadgets) BlogFeed Windows Vista Blogs Forum 0 05-18-2007 03:03
Fail Install - Boot issues now =?Utf-8?B?TXIuIFdlYXRoZXJiZWU=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 02-13-2007 22:22




All times are GMT +1. The time now is 06:17.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120