Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Applications will not start, even though the process does.

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-20-2007
DerickB
 

Posts: n/a
Applications will not start, even though the process does.
After having some problems with the installation/update of Adobe reader 8 in
Vista Home Premium, I have not been able to run any application, whether from
the desktop or from the start meny. Windows base applications will still
start and work normally, but when I try to start IE, Mail or any other
application, it acts as if it starts, but nothing will show up as a running
app. and when I look in the processes, I see it there.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 11-22-2007
Mr. Arnold
 

Posts: n/a
Re: Applications will not start, even though the process does.

"DerickB" <derick@doctor4u.com> wrote in message
news:647A0D95-6175-43A1-9016-B390A2C9AC15@microsoft.com...
> After having some problems with the installation/update of Adobe reader 8
> in
> Vista Home Premium, I have not been able to run any application, whether
> from
> the desktop or from the start meny. Windows base applications will still
> start and work normally, but when I try to start IE, Mail or any other
> application, it acts as if it starts, but nothing will show up as a
> running
> app. and when I look in the processes, I see it there.


If you have Restore Points enabled, you should restore back to a point that
this Adobe 8 was not introduced to the system. That would be your temporary
fix to get out of it.


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Start-up applications fail to load up Dr. Dhiraj microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 2 09-16-2007 10:22
unable to start more copies of a process under alternate credentials John microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 09-01-2007 11:30
Host Process has stopped working error upon start up richard@freesuukyi.org microsoft.public.windows.vista.general 0 08-12-2007 16:02
Windows Live Applications Will Not Start JeremyH microsoft.public.windows.vista.general 1 06-15-2007 13:20
Start Process as administrator Pascal Berger microsoft.public.windows.vista.security 3 01-08-2007 09:58




All times are GMT +1. The time now is 12:06.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120