Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Odd XP + Vista Problem, Please help!!

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-08-2007
BigSexy7947
 

Posts: n/a
Odd XP + Vista Problem, Please help!!

Well to start off is my rig:
Core 2 Duo e6750 2.66Ghz
2 Gigs OCZ Ram
Windows XP Home Edition SP2 with full updates
SATAII HDD 320 GB, SATAII 320 GB, IDE 160 GB
8600 GT XXX Graphics Card
Asus P5N-E Motherboard

My *PROBLEM*
I have successfully and properly dual booted XP and Vista on a spare
computer with XP installed first and Vista afterwards on two different
IDE hard drives.
I bought a new hard drive (the SATAII 320GB) to put on my new computer
so that I can dual boot it with my existing XP hard drive. I get
through the install of Windows XP Ultimate although after the first
reboot it takes quite a long time at the "Completing Installation..."
part. and it goes to reboot for a final time to startup and just hangs
at the Windows Vista startup progress bar going over and over?!!! I
have re-done this setup 3 times, one of the times trying to just
install Vista ultimate alone with none of the hard drives even
connected. Mind That I unplugged my extra IDE storage hard drive with
just music on it everytime i did the install. Any help or suggestions
would be greatly apprecited. Thankyou very muchh!


--
BigSexy7947
------------------------------------------------------------------------
BigSexy7947's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=34555
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=848417

http://forums.techarena.in

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very odd icon overlay problem Len Cuff microsoft.public.windows.vista.general 3 08-13-2007 21:46
Odd permission problem Fernando Cacciola microsoft.public.windows.vista.general 0 05-09-2007 21:50
Odd problem with .ini files SonnySee microsoft.public.windows.vista.general 2 04-30-2007 18:13
Very odd Vista upgrade problem. Permissions issue? Google@StarBus.com microsoft.public.windows.vista.general 2 03-10-2007 01:48
Odd ReadyBoost problem Delrin microsoft.public.windows.vista.general 1 03-08-2007 03:11




All times are GMT +1. The time now is 01:15.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120