Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Expanding Files hangs at 0%

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-15-2007
=?Utf-8?B?Sm9zaA==?=
 

Posts: n/a
Expanding Files hangs at 0%
Hi,
This is my setup,
Core 2 duo CPU
2GB DDR2 RAM
400GB Hard Drive.
Vista Ultimate

Everytime i try to install vista it hangs at 0% on expanding files for about
5 minutes. Then an error message comes up telling me that it cant locate
specific files.
I have tried to install about 10 times now and cant seem to get it right. I
have installed vista plenty of times before and never had any problems.
Also the colours seems to be at 8bit.
any thoughts would be really appreciated

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-17-2007
=?Utf-8?B?Sm9zaA==?=
 

Posts: n/a
RE: Expanding Files hangs at 0%
All fixed, turned out to be a faulty SATA cable, a tip for all those who are
scratching their heads like i was

"Josh" wrote:

> Hi,
> This is my setup,
> Core 2 duo CPU
> 2GB DDR2 RAM
> 400GB Hard Drive.
> Vista Ultimate
>
> Everytime i try to install vista it hangs at 0% on expanding files for about
> 5 minutes. Then an error message comes up telling me that it cant locate
> specific files.
> I have tried to install about 10 times now and cant seem to get it right. I
> have installed vista plenty of times before and never had any problems.
> Also the colours seems to be at 8bit.
> any thoughts would be really appreciated
>
> Thanks

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-17-2007
Rock
 

Posts: n/a
Re: Expanding Files hangs at 0%
"Josh" <Josh@discussions.microsoft.com> wrote

> All fixed, turned out to be a faulty SATA cable, a tip for all those who
> are
> scratching their heads like i was


<snip>

>> Everytime i try to install vista it hangs at 0% on expanding files for
>> about
>> 5 minutes. Then an error message comes up telling me that it cant locate
>> specific files.
>> I have tried to install about 10 times now and cant seem to get it right.
>> I
>> have installed vista plenty of times before and never had any problems.
>> Also the colours seems to be at 8bit.
>> any thoughts would be really appreciated


Glad you got it sorted Josh, and thanks for posting back, it's good to have
a posted resolution.

--
Rock [MS-MVP User/Shell]

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-17-2007
John Inzer
 

Posts: n/a
Re: Expanding Files hangs at 0%
Josh wrote:
> All fixed, turned out to be a faulty SATA cable, a tip for all those
> who are scratching their heads like i was

======================================
Just wondering how you discovered the faulty cable?

--

John Inzer
Digital Image MVP

Digital Image
Highlights and FAQs
http://tinyurl.com/aczzp

Notice
This is not tech support
I am a volunteer

Solutions that work for
me may not work for you

Proceed at your own risk


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Installation - Expanding files 21% Jeff Schafer microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 06-18-2010 12:56
Vista Ultimate Upgrade - error 0x8007001F at expanding files =?Utf-8?B?UmF2?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 03-20-2007 21:36
RE: Pre-RC1 terminates while expanding the files. =?Utf-8?B?RFJBVGxpZmY=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 12-30-2006 05:15
Vista Install Error 0x800703E6 while expanding files =?Utf-8?B?VzFsZDBuZTc0?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 12-30-2006 05:13
Asrock 939NF4G-SATA2 - Vista RTM Freezing on Expanding Files!! Rua microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 12-14-2006 12:07




All times are GMT +1. The time now is 20:24.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120