Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

System isn't recognising USB devices

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-30-2007
jokobe
 

Posts: n/a
System isn't recognising USB devices
I have the following problem: trying to get a Logitech Headset running I
start a prog called "music anywhere" is started. I always gives me the
message "you usb-device isn't connect, please plug in" (that is a rough
translation), althoug the device is already connected. This also happens with
a Lexmark printer connected via USB, therefore I guess it is an OS-problem.
When checking "Sound" in the system, the headset is displayed an it says "in
use".

Any helpful hint ?


jokoeb
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-30-2007
John Barnes
 

Posts: n/a
Re: System isn't recognising USB devices
For both you need specific Vista device drivers from the manufacturer.

"jokobe" <jokobe@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E71FAA2A-E88C-4E16-96BC-0586FD7B2179@microsoft.com...
>I have the following problem: trying to get a Logitech Headset running I
> start a prog called "music anywhere" is started. I always gives me the
> message "you usb-device isn't connect, please plug in" (that is a rough
> translation), althoug the device is already connected. This also happens
> with
> a Lexmark printer connected via USB, therefore I guess it is an
> OS-problem.
> When checking "Sound" in the system, the headset is displayed an it says
> "in
> use".
>
> Any helpful hint ?
>
>
> jokoeb


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB Devices Michichael microsoft.public.windows.vista.general 0 09-27-2007 06:22
USB Devices gallacp microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 05-17-2007 17:48
USB Devices Sachin Jain microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 04-20-2007 22:26
RE: Driver error on USB Stick and other USB devices =?Utf-8?B?UGhpbCBLZW9naA==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 04-19-2007 14:28
USB Drives not recognising (HD and PSP) =?Utf-8?B?c3Rldm9z?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 01-25-2007 12:17




All times are GMT +1. The time now is 23:44.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120