Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Vista Ultimate and Asus P5B Deluxe

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-13-2007
Bill Davis Jr
 

Posts: n/a
Vista Ultimate and Asus P5B Deluxe
Just built a new system with a P5B Deluxe and Vista Ultimate. Had one
issue in the setup process but I worked that out.

Now I have an issue with running Vista. Every once in awhile when
loading a program or moving files around Vista seems to pause. For
example say I go to load Word. I click on the Icon then Vista will
take about 5 to 10 secs before it even starts to load the program.
Like it has to think about what it has to do before it does it.

I do notice the HDD light on when it does this. I have installed the
latest drivers from Intel. As well as the latest drivers for all
add-ons.

My computer:

P5B Deluxe Bios 1004
Intel E6600
2 WD 74gb Raptors Raid 0 (Sata1 & Sata 2)
2 WD 250gb hard drives Raid 0 (Sata 3 & Sata 4)
Nec DVD-rw on Ide connector
ATI Radeon X1950 Pro (with latest Vista Drivers)
Corsair XMS2 Twin2x2048-6400C4
SB Audigy2

I have not yet activated Vista yet to make sure everything is working
ok. In Device Manager there are no devices that need attention.

Anyone know what the issue might be?

Bill

Ok to follow up I checked Administrative Tools, Events Viewer. This is
what I found

"\Device\Ide\iaStor0 did not respond within the timeout period"

One other thing about the way Vista handles memory. I looked into Task
Manager. Physical Memory reports 1520+MB Cached and 38MB Free. Is this
normal?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iaStorV.sys issue with Vista & Asus P5B Deluxe Motherboard Stan Kay microsoft.public.windows.vista.general 8 07-04-2008 01:07
FTP Problems With Windows Ultimate & Asus WL-500G Deluxe Router =?Utf-8?B?Sm9oblY5OA==?= microsoft.public.windows.vista.general 6 03-22-2007 16:48
Vista Ultimate and Asus P5B Install Bill Davis Jr microsoft.public.windows.vista.general 7 03-01-2007 15:53
Vista wont work with RAID on Asus P5B motherboard Stan Kay microsoft.public.windows.vista.general 3 03-01-2007 02:56
Install Anomaly With RAID-0 on Asus P5B-Deluxe (ICH8) Chipset =?Utf-8?B?TEFORGVza0xhYlJhdA==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 01-28-2007 23:52




All times are GMT +1. The time now is 13:30.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120