Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Re: Windows Vista Fails to install using an ATI X1600 Pro AGP 512M

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-04-2007
=?Utf-8?B?SExD?=
 

Posts: n/a
Re: Windows Vista Fails to install using an ATI X1600 Pro AGP 512M
I am having the same exact problem except it is with a PCI-Ex16 Geforce 7800
GT (factory overclocked) made by BFG tech, should disabling them in the
device manager make it work too?


"JW" wrote:

> You might try the RTM Beta drivers here:
>
> https://support.ati.com/ics/support/...olderID=571 2
>
> "morrislee" <morrislee.2ggb1s@no-mx.vista64.net> wrote in message
> news:morrislee.2ggb1s@no-mx.vista64.net...
> >
> > OK, just 1 hour and 57 mins untill i finish downloading the 5840 build,
> > but i won't test it till monday afternoon, I will tell you guys if the
> > problem is fixed
> >
> >
> > --
> > morrislee
> > ------------------------------------------------------------------------
> > morrislee's Profile: http://vista64.net/forums/member.php?userid=117
> > View this thread: http://vista64.net/forums/showthread.php?t=22205
> >

>
>
>

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ati Radeon x1600 series 512mb =?Utf-8?B?TG9zdCBfU291bA==?= microsoft.public.windows.vista.general 11 04-12-2007 18:00
RE: Final Install Difficulties with ATI X1600 Pro with 512MB of memory =?Utf-8?B?Y29vbGNhdA==?= microsoft.public.windows.vista.general 3 02-28-2007 22:13
Re: Final Install Difficulties with ATI X1600 Pro with 512MB of me Mr. Vista microsoft.public.windows.vista.general 0 02-28-2007 19:52
ATI Radeon X1600 Pro 512 MB AGP Installation =?Utf-8?B?anBsYXBwbw==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 02-10-2007 12:11
Vista RTM will not install with ATI TV Wonder 650 Pro =?Utf-8?B?bG5tYXllcg==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 7 12-09-2006 04:50




All times are GMT +1. The time now is 10:59.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120