Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-03-2007
=?Utf-8?B?bWFyY28=?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
This solved my problem, only difference was the file name in the repository
folder,
after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-07-2007
=?Utf-8?B?Umlj?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
Hey guys I have an M45-S265 do you think this workaround will go for me? I
have the same exact issue and you.

"marco" wrote:

> This solved my problem, only difference was the file name in the repository
> folder,
> after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-09-2007
=?Utf-8?B?Sm9uYXRoYW4=?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
I have the M45-S265 as well, and this fix does not work for me.

I have tryed 4 differnt install versions, from RC1 to Retail, and differnt
combo's of install (IE basic vs. Ultimate) and have tryed upgrading from XP
pro, and clean installs from formatted drive.

If anyone has ANY info that could help PLEASE let me know!

"Ric" wrote:

> Hey guys I have an M45-S265 do you think this workaround will go for me? I
> have the same exact issue and you.
>
> "marco" wrote:
>
> > This solved my problem, only difference was the file name in the repository
> > folder,
> > after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-12-2007
=?Utf-8?B?ZHZmZXJyZXQ=?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
I have the problem with my installation. the above did not help me either.

"Jonathan" wrote:

> I have the M45-S265 as well, and this fix does not work for me.
>
> I have tryed 4 differnt install versions, from RC1 to Retail, and differnt
> combo's of install (IE basic vs. Ultimate) and have tryed upgrading from XP
> pro, and clean installs from formatted drive.
>
> If anyone has ANY info that could help PLEASE let me know!
>
> "Ric" wrote:
>
> > Hey guys I have an M45-S265 do you think this workaround will go for me? I
> > have the same exact issue and you.
> >
> > "marco" wrote:
> >
> > > This solved my problem, only difference was the file name in the repository
> > > folder,
> > > after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-01-2007
=?Utf-8?B?TG91aXM=?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
Another here in the M45-S265 boat. Tried changing the names, didn't work out.

Will we ever get an answer?

"dvferret" wrote:

> I have the problem with my installation. the above did not help me either.
>
> "Jonathan" wrote:
>
> > I have the M45-S265 as well, and this fix does not work for me.
> >
> > I have tryed 4 differnt install versions, from RC1 to Retail, and differnt
> > combo's of install (IE basic vs. Ultimate) and have tryed upgrading from XP
> > pro, and clean installs from formatted drive.
> >
> > If anyone has ANY info that could help PLEASE let me know!
> >
> > "Ric" wrote:
> >
> > > Hey guys I have an M45-S265 do you think this workaround will go for me? I
> > > have the same exact issue and you.
> > >
> > > "marco" wrote:
> > >
> > > > This solved my problem, only difference was the file name in the repository
> > > > folder,
> > > > after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-02-2007
=?Utf-8?B?ZHZmZXJyZXQ=?=
 

Posts: n/a
RE: RC1 on Toshiba Tectra A4 (and others?) Solution
I am wondering the same thing.

"Louis" wrote:

> Another here in the M45-S265 boat. Tried changing the names, didn't work out.
>
> Will we ever get an answer?
>
> "dvferret" wrote:
>
> > I have the problem with my installation. the above did not help me either.
> >
> > "Jonathan" wrote:
> >
> > > I have the M45-S265 as well, and this fix does not work for me.
> > >
> > > I have tryed 4 differnt install versions, from RC1 to Retail, and differnt
> > > combo's of install (IE basic vs. Ultimate) and have tryed upgrading from XP
> > > pro, and clean installs from formatted drive.
> > >
> > > If anyone has ANY info that could help PLEASE let me know!
> > >
> > > "Ric" wrote:
> > >
> > > > Hey guys I have an M45-S265 do you think this workaround will go for me? I
> > > > have the same exact issue and you.
> > > >
> > > > "marco" wrote:
> > > >
> > > > > This solved my problem, only difference was the file name in the repository
> > > > > folder,
> > > > > after the "pcmcia.inf_" the numbers where a bit different.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RE: Vista RC1 installation error 0x80070570 solution =?Utf-8?B?c3NiYWNh?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 05-27-2008 13:41
My solution to IE7 Lloyd Sheen microsoft.public.windows.vista.general 1 02-27-2007 05:18
RE: Toshiba M200 and Vista =?Utf-8?B?S2VpdGg=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 02-01-2007 10:58
new solution for realtek =?Utf-8?B?UHJ5bXVzIExlZQ==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 01-18-2007 02:20
RE: SOLUTION FOUND! =?Utf-8?B?QnJpYW4gVGF5bG9y?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 01-04-2007 00:21




All times are GMT +1. The time now is 02:59.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120