Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Installation - problems

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-31-2007
=?Utf-8?B?amltaQ==?=
 

Posts: n/a
Installation - problems
I run an ASUS P4C800-E, 3.2ghz, 1 gb ddr400 ram, ATI1600 pro. It's a couple
years old. I ran the 'ready for vista' tool, and passed with flying colours.

The install itself is abnormally slow. It takes 4 minutes to get to the
language screen, another 4 minutes after clicking next, and another 4 minutes
to get to the cd-key screen.

After files have expanded and installed, once the computer restarts it
attempts to start windows for the first time. At this step, the computer
blue screens and reboots instantly. I cannot determine what the problem is
because the system reboots so quickly.

I've run the repair tool, and it came back saying there was a
failureonstartup, and points to external media. I can tell you that after
pulling every device out of the computer, except the dvdrom and the hdd,
mouse and keyboard, the problem persists. I am truly dumbfounded here...For
$350.00 this thing should install in 15 minutes, and run like a dream. what
is going on here?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-02-2007
Top
 

Posts: n/a
Re: Installation - problems
=?Utf-8?B?amltaQ==?= <jimi@discussions.microsoft.com> wrote in
news:9BB49B35-D33C-4C08-AB6D-9490E8CCBD10@microsoft.com:

> I run an ASUS P4C800-E, 3.2ghz, 1 gb ddr400 ram, ATI1600
> pro. It's a couple years old. I ran the 'ready for vista'
> tool, and passed with flying colours.
>
> The install itself is abnormally slow. It takes 4 minutes
> to get to the language screen, another 4 minutes after
> clicking next, and another 4 minutes to get to the cd-key
> screen.
>
> After files have expanded and installed, once the computer
> restarts it attempts to start windows for the first time.
> At this step, the computer blue screens and reboots
> instantly. I cannot determine what the problem is because
> the system reboots so quickly.
>
> I've run the repair tool, and it came back saying there was
> a failureonstartup, and points to external media. I can
> tell you that after pulling every device out of the
> computer, except the dvdrom and the hdd, mouse and keyboard,
> the problem persists. I am truly dumbfounded here...For
> $350.00 this thing should install in 15 minutes, and run
> like a dream. what is going on here?
>

I know you've most likely done this over and over but just on
the off chance, have you made the appropriate changes in BIOS
when you have taken things out?

Ed

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista installation =?Utf-8?B?S2VpdGg=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 186 01-23-2008 01:06
Installation problems =?Utf-8?B?TWVzZXJpZQ==?= microsoft.public.windows.vista.general 3 03-01-2007 15:55
RE: Madden 2007 Installation Problems... =?Utf-8?B?U3RvbmVDb2xkQ2hyaXM=?= microsoft.public.windows.vista.games 2 02-28-2007 14:07
Intellipoint 6.x Installation Problems =?Utf-8?B?Ung=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 02-04-2007 09:43
Installation Problems =?Utf-8?B?Tm9KdWljZQ==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 02-01-2007 01:46




All times are GMT +1. The time now is 23:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120