Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Error while connecting to internet

microsoft.public.windows.vista.installation setup






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-10-2007
Vidya
 

Posts: n/a
Error while connecting to internet
Hi,

I newly got a Hp Compac laptop with windows Vista in it. I got a BSNL broad
band connection with Ethernet modem (UT300R3U with ADSL2 + Modem). I
configured the router and when i try to connect to internet it gives me an
error : 815 Remote server is not reponding . This could be caused by invalid
value for service name field. I am not sure how to fix this issue.. Cna
anybody help me on this ..?

Thanks in advance
Vidya

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-10-2007
Rick Rogers
 

Posts: n/a
Re: Error while connecting to internet
Hi,

You may want to see if this applies:
http://support.microsoft.com/kb/928233/en-us

--
Best of Luck,

Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
http://mvp.support.microsoft.com/
Windows help - www.rickrogers.org
My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com

"Vidya" <Vidya@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:0DB6BF2D-C806-4963-829D-D9204B393690@microsoft.com...
> Hi,
>
> I newly got a Hp Compac laptop with windows Vista in it. I got a BSNL
> broad
> band connection with Ethernet modem (UT300R3U with ADSL2 + Modem). I
> configured the router and when i try to connect to internet it gives me an
> error : 815 Remote server is not reponding . This could be caused by
> invalid
> value for service name field. I am not sure how to fix this issue.. Cna
> anybody help me on this ..?
>
> Thanks in advance
> Vidya
>


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error while connecting to Internet Vidya microsoft.public.windows.vista.general 12 08-12-2008 05:36
Internet not connecting ra-ra microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 08-07-2007 16:34
Having issues connecting to the internet jennyjen microsoft.public.windows.vista.networking sharing 4 06-05-2007 20:05
Connecting to the Internet Slurpeefan microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 05-24-2007 05:17
Connecting Vista to the internet =?Utf-8?B?bXVycGg5MjI5Mg==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 5 03-19-2007 17:44




All times are GMT +1. The time now is 11:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120