Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Hardware recognition problem! PLz help!

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-05-2007
=?Utf-8?B?dGFsYWgyNg==?=
 

Posts: n/a
Hardware recognition problem! PLz help!
hi, im using windows vista home premium on a Toshiba M40 (Centrino 1.86, 1
Gig RAM, nVidia Go 6600, with windows Live OneCare). Whenever i connect my
canon A75 digital camera via usb to my pc, windows says "driver successfully
intalled", and the camera is visible in device manager under imaging devices.
However, on connection, AutoPlay doesnt prompt me to trasnfer images. Also i
cannot find the camera either in My Computer, or in the 'import images
option' of photo gallery. I do not know how else to transfer my images. PLz
help!

p.s. the camera worked fine with windows vista RC1.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Start / Stop Listening Voice Recognition Problem... =?Utf-8?B?TWlrZQ==?= microsoft.public.windows.vista.general 9 03-13-2008 14:20
Windows Vista Hardware problem (RTM x64) Kuro microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 12-22-2007 16:38
64 bit Vista business hardware problem =?Utf-8?B?YWdyaWNvbGEzNg==?= microsoft.public.windows.vista.general 2 02-19-2007 16:31
Hardware Acceleration Problem. =?Utf-8?B?cGV1Z2VvdDQwNw==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 01-31-2007 18:30
PlZ HELP - WIN VISTA UPGRADE HELP NEEDED...? oc9ine microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-27-2006 18:08




All times are GMT +1. The time now is 18:24.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120