Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Re: Usb devices not working in Vista Ultimate RTM

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-03-2007
=?Utf-8?B?QmFyYmll?=
 

Posts: n/a
Re: Usb devices not working in Vista Ultimate RTM
I had a similar problem with my Onetouch Drive - ie the OS saw the device but
wouldn't allocate a drive letter. I eventually found it was because I had a
password security option set on drive - so had to install maxtor secuirty
prog on a system with XP, attached the maxtor drive and turned off security.
Vista then saw the drive normally - I haven't had the nerve to switch the
password option back on!


"Randor" wrote:

> Hi!
>
> I have exactly the same problem with Vista 32-bits.
> But, it works fine with Windows XP and also with . .. Vista 64-bits.
>
> Have a nice day!
>
>
> "Mobbe" <Mobbe@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:A52A3503-9D3F-4C7F-947D-ECE0887F100B@microsoft.com...
> > After installing Vista Ultimate RTM I found that none of my usb devices
> > (except my mouse was working). I have the following:
> >
> > 2 Seagate USB HD (USB 2.0)
> > 1 Epson Stylus CX6600
> > 1 WD USB HD (USB 2.0)
> > ASUS A8N-SLI Deluxe motherboard
> >
> > These devices are working fine when I run Windows XP. I have tried
> > changing
> > out usb cables, tried different usb ports but no luck. The mouse is a USB
> > mouse and that one works but the rest aren't recognized by Vista.
> >
> > Anyone have any ideas?

>
>

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VISTA Ultimate 64 bit OS and USB generic devices Karl H Geng microsoft.public.windows.vista.general 3 03-01-2007 14:37
previously working USB devices now showing as "Unknown Device" =?Utf-8?B?QSBM?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 02-27-2007 15:18
None of my USB devices working...at all =?Utf-8?B?QkhS?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 02-01-2007 13:00
Re: iPod and other USB devices not working with Vista =?Utf-8?B?VUFO?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 01-22-2007 05:03
Vista RTM problem with USB port replicator: devices not listed =?Utf-8?B?RGF2aWRlIFJvY2NoZWxsaSBbSVRBXQ==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 01-10-2007 21:10




All times are GMT +1. The time now is 17:40.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120