Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

The pipe state is invalid

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-07-2007
Frazer McClelland
 

Posts: n/a
The pipe state is invalid
Hi,

When I try and manage my hardware devices I get this error:

The pipe state is invalid.

This has only been happening recently though I don't know what I had been
doing before it stopped working.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-22-2007
dtalwar
 

Posts: n/a
RE: The pipe state is invalid


"Frazer McClelland" wrote:

> Hi,
>
> When I try and manage my hardware devices I get this error:
>
> The pipe state is invalid.
>
> This has only been happening recently though I don't know what I had been
> doing before it stopped working.

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-22-2007
dtalwar
 

Posts: n/a
RE: The pipe state is invalid
I have the same error message and cannot run applications - do you have any
fix for this?

"Frazer McClelland" wrote:

> Hi,
>
> When I try and manage my hardware devices I get this error:
>
> The pipe state is invalid.
>
> This has only been happening recently though I don't know what I had been
> doing before it stopped working.

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-13-2008
David Lanman
 

Posts: n/a
pipe state invalid
I had the same problem start occuring when I connected my box to a LCD TV that I was going to use as a monitor. Once I got the monitor picture on the TV (whole nother story - you have to adjust low frequency level) the pipe state invalid message started to appear and I could not do anything with my computer - not even save files in MS word, let alone download anything from the web. Once I put the old CRT monitor back on presto no problem.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid Drive H: =?Utf-8?B?U2Vhbk0=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 8 01-03-2010 15:06
Invalid Harddisk Sameh microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 05-21-2007 13:21
The Hundred Million Mile Pipe Organ Steve General Technology News 0 04-21-2007 19:49
IBM to pipe Google gadgets into company sites Steve General Technology News 0 02-28-2007 20:45
Invalid Hostname =?Utf-8?B?T3NjZXR0ZQ==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 01-28-2007 08:34




All times are GMT +1. The time now is 21:48.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120