Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Vista fails to enter S1 or S3 sleep since installing Soundblaster X-Fi card

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 04-30-2007
FusionGuy
 

Posts: n/a
Vista fails to enter S1 or S3 sleep since installing Soundblaster X-Fi card
I've been having random (approx. 75%) problems getting Windows Vista
to enter either S1 or S3 sleep states since installing my new X-Fi
Fata1ity card. The card itself works great (would like to see Vista
supported software released soon). The system will attempt to enter a
sleep state but hangs with a black screen. Power fans continue to
run, etc. The system was working perfectly prior to installing the X-
Fi card. I suspect it is a driver notification issue of some sort.
My hardware is:

Intel D975XBX mainboard
4Gb DDR2 800 RAM
Radeon X1900GT
(2) WD Rapter 150Gb drives in RAID 0
X-Fi Fata1ity PCI card.

I'm using the 2.12.0012 driver on Vista Ultimate x86 edition.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista fails to enter S1 or S3 sleep since installing Soundblaster X-Fi card FusionGuy microsoft.public.windows.vista.general 2 04-30-2007 14:50
Bug report - Vista x64 wireless LAN fails after sleep/hibernate =?Utf-8?B?Q2VjaWwgV2FyZA==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 03-15-2007 21:18
Vista don't enter Sleep or S3 Mode =?Utf-8?B?U3RlZmFuIFNjaHJhdWI=?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-01-2007 04:28
Unable to enter standby/sleep mode with x64 Vista =?Utf-8?B?UHN5YmVyWA==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 02-28-2007 00:04
Vista restart fails after installing software =?Utf-8?B?TXIuIEJpbGw=?= microsoft.public.windows.vista.general 8 02-21-2007 04:37




All times are GMT +1. The time now is 03:39.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120