Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

ATI Theater 650 & Vista MCE

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-04-2008
JayTx2
 

Posts: n/a
ATI Theater 650 & Vista MCE
Ive installed an ATI theater 650 on 2 Vista machines ( 1 with ASUS M2A-VM
mainboard and the other with MSI K8mm3 mainboard) Load current drivers from
ATI and system shows good install, However, when I try during MCE setup to
find the ATSC signal during automatic setup the system ignors the ATSC
antenna. When I hunt manually I can load either DTV or cable but not both.
How can I get the software to use both signals?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-04-2008
Curious
 

Posts: n/a
Re: ATI Theater 650 & Vista MCE
Only a 650 PRO dual tuner card can have both tuners configured in MC. The
plain 650 card is a hybrid tuner card and since both tuners can not be used
concurrently only one of them can be configured for MC.

"JayTx2" <jaytx2@houston.rr.com> wrote in message
news:08EAFB24-CFD6-4C02-94CF-5129C1A39812@microsoft.com...
> Ive installed an ATI theater 650 on 2 Vista machines ( 1 with ASUS M2A-VM
> mainboard and the other with MSI K8mm3 mainboard) Load current drivers
> from
> ATI and system shows good install, However, when I try during MCE setup to
> find the ATSC signal during automatic setup the system ignors the ATSC
> antenna. When I hunt manually I can load either DTV or cable but not both.
> How can I get the software to use both signals?


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Kid-Proof Your Home Theater Steve General Technology News 0 03-31-2008 23:20
Windows 7 M1, now playing in a theater near you Steve Windows Vista Blogs Forum 0 01-25-2008 16:00
Security Theater Paul Security News 0 08-15-2007 12:50
Visiontek Theater Pro 550 MCE compatible with Vista? =?Utf-8?B?SXZhbiBTYW11ZWxzb24=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 04-17-2007 03:24
Vista 32 bit and ATI Theater 550 Pro tuner setup BobS microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 02-19-2007 04:13




All times are GMT +1. The time now is 04:22.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120