Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Lose Audio when PCIe video plugged in

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-04-2008
mudslinger
 

Posts: n/a
Lose Audio when PCIe video plugged in
I have a GEForce 8500 GT 1GB DVI PCIexpress card. When I plug it into the
PCIe slot I lose all audio. System works okay on normal on board video and
also on a video card plugged into the PCI slot.
I have installed BIOS upgrade. Tried new video and audio drivers, to no avail
I am running a Gateway GT5408.
Gateway was no help and the things that the vendor suggested were tried.
Please!!!!!!! Any ideas?
--
Deaf children can do anything every other child can do, except Hear!!!!
Deafness is a culture not a handicap.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lose audio of Family movie Rick microsoft.public.windows.vista.music pictures video 2 01-08-2008 00:00
PCIE and Windows Vista Thomas Withnell microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 10-18-2007 02:24
Audio not working when plugged into docking station Élaine microsoft.public.windows.vista.general 0 07-27-2007 15:50
Only audio from speakers when headphone is plugged in!! Alexander_vb microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 07-09-2007 22:52
What PCIe card ? Pat microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 02-09-2007 04:30




All times are GMT +1. The time now is 01:26.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120