Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Lost sound when updating Intel/broadcom driver

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-15-2007
niklash
 

Posts: n/a
Lost sound when updating Intel/broadcom driver

Hi,

I installed Vista Business x64 on a HP NW8440 notebook. Everything
worked fine (including sound and Windows Media Player) until installing
an advised driver update for the Wireless card. After that, Wireless
started to work and sound (including WMP playback of anything that has
sound, including video) was lost. WMP complains with a access denied
error.

Everything looks ok in device manager on the sound and network
components. After trying to roll back and even delete the installed
Intel/Broadcom driver using PnPUtil with no result, I have downloaded
latest drivers from Soundmax, HP and Intel/Broadcom and tried to roll
forward with no result. Filed a case with HP who couldn't help.

Looking for someone who knows more about the sound channel in Vista and
how to troubleshoot this appearant conflict.

Cheers, Niklas


--
niklash
------------------------------------------------------------------------
niklash's Profile: http://www.vista64.net/forums/member.php?userid=1772
View this thread: http://www.vista64.net/forums/showthread.php?t=48432

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Intel D975XBX Sigmatel Audio distorted sound? Peter Meinl microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 04-28-2007 15:08
Lost sound with Vista installation -question from a dummie =?Utf-8?B?QXVzc2llcXVlc3Q=?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-11-2007 00:38
Intel on-board sound not working Andrew microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 03-07-2007 02:32
Intel PROSet Network Adapter Driver Set 11.2 =?Utf-8?B?a20=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 12-17-2006 17:44
Re: Intel D975XBX Sigmatel Audio distorted sound? Juha Saarinen microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-03-2006 08:59




All times are GMT +1. The time now is 06:22.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120