Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Treo 700w won't show up in WMDC

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-05-2007
=?Utf-8?B?QWx0aGFz?=
 

Posts: n/a
Treo 700w won't show up in WMDC
Hi all. I've got a 700w that synced perfectly well with my old XP system. I
just got a Vista Home Premium system and Windows Mobile Device Center refuses
to acknowledge my Treo. No matter how many times I disconnect/reconnect,
soft reset, or reinstall WMDC, the result is the same. Any ideas? Thanks in
advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-05-2007
Space Balls
 

Posts: n/a
Re: Treo 700w won't show up in WMDC
I have it working on my Vista machine. It seems like I connected the device
and then went up to Windows Update for a updated driver. It's been a while
so I'm not possitive here.


"Althas" <Althas@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B483A82D-6A28-434E-80A0-B64C557CD238@microsoft.com...
> Hi all. I've got a 700w that synced perfectly well with my old XP system.
> I
> just got a Vista Home Premium system and Windows Mobile Device Center
> refuses
> to acknowledge my Treo. No matter how many times I disconnect/reconnect,
> soft reset, or reinstall WMDC, the result is the same. Any ideas? Thanks
> in
> advance.


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-07-2007
=?Utf-8?B?QWx0aGFz?=
 

Posts: n/a
Re: Treo 700w won't show up in WMDC
Thanks for trying but unfortunately this isn't the solution... I've
installed and re-installed WMDC, and visited Update multiple times.

"Space Balls" wrote:

> I have it working on my Vista machine. It seems like I connected the device
> and then went up to Windows Update for a updated driver. It's been a while
> so I'm not possitive here.
>
>
> "Althas" <Althas@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:B483A82D-6A28-434E-80A0-B64C557CD238@microsoft.com...
> > Hi all. I've got a 700w that synced perfectly well with my old XP system.
> > I
> > just got a Vista Home Premium system and Windows Mobile Device Center
> > refuses
> > to acknowledge my Treo. No matter how many times I disconnect/reconnect,
> > soft reset, or reinstall WMDC, the result is the same. Any ideas? Thanks
> > in
> > advance.

>

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-07-2007
=?Utf-8?B?QWx0aGFz?=
 

Posts: n/a
Re: Treo 700w won't show up in WMDC
Never mind I found the solution in another posting... FYI it's a problem
stemming from OneCare automatic firewall settings. See the full solution at:

http://www.tabletquestions.com/pocke...ter-vista.html

And thanks to Charles Basile!

"Althas" wrote:

> Thanks for trying but unfortunately this isn't the solution... I've
> installed and re-installed WMDC, and visited Update multiple times.
>
> "Space Balls" wrote:
>
> > I have it working on my Vista machine. It seems like I connected the device
> > and then went up to Windows Update for a updated driver. It's been a while
> > so I'm not possitive here.
> >
> >
> > "Althas" <Althas@discussions.microsoft.com> wrote in message
> > news:B483A82D-6A28-434E-80A0-B64C557CD238@microsoft.com...
> > > Hi all. I've got a 700w that synced perfectly well with my old XP system.
> > > I
> > > just got a Vista Home Premium system and Windows Mobile Device Center
> > > refuses
> > > to acknowledge my Treo. No matter how many times I disconnect/reconnect,
> > > soft reset, or reinstall WMDC, the result is the same. Any ideas? Thanks
> > > in
> > > advance.

> >

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista x64 PAlm Treo 650 AMD64 microsoft.public.windows.vista.general 7 05-31-2009 21:41
Alert over Treo data-access flaws Steve Security News 0 02-28-2007 19:25
Treo 700wx with Windows Calendar =?Utf-8?B?Y29yaW50aA==?= microsoft.public.windows.vista.mail 1 02-11-2007 23:07
Palm Treo 700w & Vista Ultimate Mobile Device Center =?Utf-8?B?c2NzYTIw?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 02-02-2007 19:01
Sync center and Palm Treo 750v Tony microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 01-15-2007 00:28




All times are GMT +1. The time now is 01:55.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120