Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Bluetooth Headphones Setup

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-23-2007
Orias
 

Posts: n/a
Bluetooth Headphones Setup
Hi all,

Having some trouble getting my new Bluetooth headphones to work on my Vista
(Home Premium 32-bit) Laptop. The headphones are the Sony DR-BT21G and I am
trying to use them on my Dell XPS M1710 laptop. The laptop doesn't have
built-in Bluetooth, but I have a dongle that seems to work ok.

I have tried the headphones on my Brother's VAIO running XP and internal
bluetooth. They connected right away and give great quality sound when
listening to an MP3 in Media Player etc.

On my Vista laptop, the headphones are recognised (I am using WIDCOMM
5.1.0.2100 bluetooth software with my dongle) and when I enable them, a
little message pops up saying that audio will now be routed to the headphones
.... but it isn't. If I open up Media Centre, or any games, the audio still
comes through the laptop speakers. The only time I can get sound from the
headphones is when I enter the 'Sounds' option in 'Control Panel', select the
headphones and press 'Test'. This produces the correct test sound in the
headphones. All other audio seems to go through the laptop speakers

Anyone know what might be happening, or maybe you have these headphones on
Vista? Is there a Vista setting somewhere that I need to enable, as they work
great on XP. Or do I need to do something with Bluetooth drivers to make this
work?

Thanks for any help,
Cheers, THM

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBEX SyncLM Bluetooth Profile -> Bluetooth Peripheral Device not f kalil microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 11-14-2007 10:55
Headphones =?Utf-8?B?QmVhcg==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 04-20-2007 14:56
Vista - Bluetooth USB adapter - No icon in Control Panel to setup device *Darren* microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 03-06-2007 21:53
Headphones don't work =?Utf-8?B?VmlzdGFNaXN0YWtl?= microsoft.public.windows.vista.general 3 02-20-2007 18:10
Setup has now become Vista General II(Miscellaneous) instead of Setup Chad Harris microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 02-16-2007 17:04




All times are GMT +1. The time now is 11:43.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120