Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

netgear/Dell Error in setupapi.dev.log

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-19-2007
Winker
 

Posts: n/a
netgear/Dell Error in setupapi.dev.log
Hi,

While installing my netgear wn121t on a dell inspiron 530sthe driver
installation is ok but when connecting the device I get a file not found
error and the following in the log: -

ndv: Committing file queue...
flq: {_COMMIT_FILE_QUEUE}
flq: CommitQ DelNodes=0 RenNodes=0 BackNodes=0 CopyNodes=0
flq: {_COMMIT_FILE_QUEUE exit(0x00000000)}
ndv: Registering CoInstallers...
dvi: {DIF_REGISTER_COINSTALLERS} 21:44:57.414
dvi: Class installer: Enter 21:44:57.414
dvi: Class installer: Exit
dvi: Default installer: Enter 21:44:57.414
inf: Opened PNF:
'c:\windows\system32\driverstore\filerepository\ne tmw24b.inf_e6b56475\netmw24b.inf' ([strings] <src=drvstore>)
inf: {Install Inf Section [W8360USBx32.ndi.CoInstallers]}
inf: {Install Inf Section [W8360USBx32.ndi.CoInstallers]
exit (0x00000000)}
dvi: Co-installers registered.
dvi: Default installer: Exit
dvi: {DIF_REGISTER_COINSTALLERS - exit(0x00000000)} 21:44:57.414
ndv: Installing interfaces...
dvi: {DIF_INSTALLINTERFACES} 21:44:57.414
dvi: No CoInstallers found
dvi: Class installer: Enter 21:44:57.414
dvi: Class installer: Exit
dvi: Default installer: Enter 21:44:57.414
dvi: {Install INTERFACES}
inf: Opened PNF:
'c:\windows\system32\driverstore\filerepository\ne tmw24b.inf_e6b56475\netmw24b.inf' ([strings] <src=drvstore>)
dvi: Installing section [W8360USBx32.ndi.Interfaces]
dvi: {Install INTERFACES exit 00000000}
dvi: Default installer: Exit
dvi: {DIF_INSTALLINTERFACES - exit(0x00000000)} 21:44:57.414
ndv: Installing device...
dvi: {DIF_INSTALLDEVICE} 21:44:57.414
dvi: Class installer: Enter 21:44:57.414
cci: [NCI BEGIN INSTALL DEVICE for
USB\VID_0846&PID_7100\5&26712E48&0&2]
inf: Opened PNF: 'C:\Windows\INF\oem47.inf' ([strings]
<src=oempath>)
cci: NCI: Service property not returned (0x8007000d),
assume new install
cci: [NCI END INSTALL DEVICE for
USB\VID_0846&PID_7100\5&26712E48&0&2]
!!! dvi: Class installer: failed(0x00000002)!
!!! dvi: Error 2: The system cannot find the file specified.
dvi: {DIF_INSTALLDEVICE - exit(0x00000002)} 21:44:57.430
!!! ndv: Error(00000002) installing device!
ndv: Device install status=0x00000002
ndv: Performing device install final cleanup...
! ndv: Queueing up error report since device installation failed...
ndv: {Core Device Install - exit(0x00000002)}
dvi: {DIF_DESTROYPRIVATEDATA} 21:44:57.430
dvi: Class installer: Enter 21:44:57.430
dvi: Class installer: Exit
dvi: {DIF_DESTROYPRIVATEDATA - exit(0x00000000)} 21:44:57.430
ump: Server install process exited with code 0x00000002 21:44:57.430
<<< Section end 2007/12/18 21:44:57.804
<<< [Exit status: FAILURE(0x00000002)]

System also fails with 80070002 error when windows update tries to install
an update. What do I need to do to correct this?? Getting desperate, spent a
week on this, looked everywhere and found how to find this error but now
stuck as to how to correct it and considering a vista re-install.

Please help!
--
Winker
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear wg311v3 on a dell system This device cannot start. (Code mybarts microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 05-09-2008 04:39
Driver Problem - USB webcam + setupapi.dev.log vertigo microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 01-09-2008 21:05
Article ID: 925634 Error message when you try to log on by using an account name that contains an "at" sign (@): "The system could not log you on" KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Netgear Adapter and Error Message =?Utf-8?B?TUpKT1M=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 04-05-2007 17:22
Dell GX520 Opt-Upgrade to Vista Ulti-Cannot Log on to DC Win2003 S =?Utf-8?B?T1NVU04=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 12-11-2006 20:07




All times are GMT +1. The time now is 11:26.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120