Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Intellipoint not applying settings on start-up

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-13-2007
Adam Piggott
 

Posts: n/a
Intellipoint not applying settings on start-up
I'm using an Intellimouse Explorer 4.0A USB, Intellipoint 6.20.182.0 and
Vista Ultimate x86.

When the computer starts from a restart/power off, all of the Intellipoint
settings such as button assignments and program-specific settings are showing
as expected in the control panel applet. However, none of them are in effect.

If I change something, such as disabling then enabling program-specific
settings, then click OK, the settings are applied and the mouse acts as
expected.

I've tried uninstalling, rebooting and re-installing Intellipoint but the
problem persists. Does anyone have any suggestions for solving this problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-13-2007
rajinisback
 

Posts: n/a
Re: Intellipoint not applying settings on start-up

Hi adam,
Not sure if it will help but here is the link to download the very
latest intellipoint software from microsoft.

'Download Software'
(http://www.microsoft.com/hardware/mo.../Download.mspx)

Raj


--
rajinisback
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-14-2007
Adam Piggott
 

Posts: n/a
Re: Intellipoint not applying settings on start-up
"rajinisback" wrote:
> Hi adam,
> Not sure if it will help but here is the link to download the very
> latest intellipoint software from microsoft.
> 'Download Software'
> (http://www.microsoft.com/hardware/mo.../Download.mspx)


Thanks for the suggestion - I am already using the latest version of
Intellipoint.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista forgets start menu settings after every restart Simsen microsoft.public.windows.vista.general 4 07-05-2007 15:31
Applying Settings to all Folders Greg microsoft.public.windows.vista.general 2 05-20-2007 01:28
Clearing IP settings: duplicate ip settings and blank ip settings Tech_vs_Life microsoft.public.windows.vista.general 3 02-28-2007 20:37
Clearing IP settings: duplicate ip settings and blank ip settings Tech_vs_Life microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 12-17-2006 03:42




All times are GMT +1. The time now is 02:01.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120