Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

headphone port problem

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-02-2007
=?Utf-8?B?Z2FpbmVzejAzMDU=?=
 

Posts: n/a
headphone port problem
i just installed vista and everything was running smooth until i tried
listening to music through my headphones and i wasnt getting anything.
playing music without the head phones plugged in is fine. so anyone else have
this or had this problem that can help me without me having to call dell and
paying 50 bucks for one question to be answered?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-20-2007
=?Utf-8?B?VGhlIGV4YWN0IHNhbWUgcHJvYmxlbS4=?=
 

Posts: n/a
RE: headphone port problem
I have the exact same problem. I think we are going to need to re-install
the sound drivers, but I am still working on figuring out how to do that.
Ill let you know if I figure it out. Its probably easy to do...I want to
learn how to do that. I also want to know why people with XP and 2000 come
to this site. I think there are sites for those operating systems for them
to go to.

"gainesz0305" wrote:

> i just installed vista and everything was running smooth until i tried
> listening to music through my headphones and i wasnt getting anything.
> playing music without the head phones plugged in is fine. so anyone else have
> this or had this problem that can help me without me having to call dell and
> paying 50 bucks for one question to be answered?

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
connection problem after reboot =?Utf-8?B?UEZU?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 02-19-2007 17:48
Media Center has stopped working =?Utf-8?B?UmljaA==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 5 02-16-2007 17:37
Problem with "People Near Me" James Carey microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 02-14-2007 20:27
Re: Vista POP3 Major Problem - Help MS Steve Cochran microsoft.public.windows.vista.mail 11 02-10-2007 02:09
Preformance Problem =?Utf-8?B?Z3JvdGVqb29zdA==?= microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 01-26-2007 00:21




All times are GMT +1. The time now is 05:12.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120