Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

DVI connection goes blank upon booting into Vista

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-10-2007
Vincent
 

Posts: n/a
DVI connection goes blank upon booting into Vista
Hi all,

I am using a LCD monitor with DVI connection and has worked hassle free for
the last year. However after leaving my computer sit there for a couple
hours, I find that there is no signal to the LCD monitor. I reboot and hear
the windows start up sound but no signal.

I changed from using DVI to VGA and no problems. But why would my DVI
connection not work all of a sudden? I can boot into safe mode using DVI,
then remove the ATI drivers and can boot back in normal mode using DVI but
after re-installing drivers it goes blank again with DVI upon bootup into
Vista.

I had made no driver upgrades or added any new hardware recently. I am using
an ATI Radeon X1950Pro card with Acer WS LCD.

Any suggestions?

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista recognizes as blank disk some of my non-blank cds _dude microsoft.public.windows.vista.general 15 11-09-2007 10:22
Screen Blank after Remote Connection jfriess microsoft.public.windows.vista.general 0 06-25-2007 01:13
Re: Single-Link DVI oder Dual-Link DVI Kabel? Dirk Albiez microsoft.public.de.windows.vista.hardware 0 06-23-2007 12:41
Single-Link DVI oder Dual-Link DVI Kabel? Dirk Albiez microsoft.public.de.windows.vista.hardware 1 06-23-2007 12:23
DVI to HDMI connection - but no sound Bobby microsoft.public.windows.vista.general 0 04-11-2007 19:44




All times are GMT +1. The time now is 19:57.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120