Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Sigma Tel HD problems

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-23-2007
aobie
 

Posts: n/a
Sigma Tel HD problems
I have a Sony Vaio VGN-SZ110/B with a Sigma Tel HD Audio Codec. I recently
installed Vista Ultimate and lost all sound. Sony says that they do not
support Ultimate yet, but to stay tuned and updates may be released over the
next several months. Just out of curiousity, I plugged in a pair of
headphones today and noticed that they worked with the computer. It is
worthwhile to note that my computer was recently serviced by the Geek Squad
at Best Buy and it turned out that they forgot to connect the mouse up.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-23-2007
Cal Bear '66
 

Posts: n/a
Re: Sigma Tel HD problems
Don't support Ultimate? Bull crap. Maybe they don't support x64 Vista, but the
same audio drivers will work for any edition of x86 Vista.

You need to reinstall the Sigma Tel drivers to get your sound back.

--
I Bleed Blue and Gold
GO BEARS!


"aobie" <aobie@discussions.microsoft.com> wrote in message
news8439E2C-43A6-403A-A698-A749C4C1F401@microsoft.com...
>I have a Sony Vaio VGN-SZ110/B with a Sigma Tel HD Audio Codec. I recently
> installed Vista Ultimate and lost all sound. Sony says that they do not
> support Ultimate yet, but to stay tuned and updates may be released over the
> next several months. Just out of curiousity, I plugged in a pair of
> headphones today and noticed that they worked with the computer. It is
> worthwhile to note that my computer was recently serviced by the Geek Squad
> at Best Buy and it turned out that they forgot to connect the mouse up.



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigma Tel update kills sound oldfogie microsoft.public.windows.vista.general 2 01-22-2008 21:58
Carte son Sigma Tel Michel DIELIS microsoft.public.fr.windows.vista.general 0 07-02-2007 13:34
'Sigma Tel High Definition Audio SeniorNovice microsoft.public.windows.vista.general 6 05-01-2007 01:49
Sigma Tel High Definition Codec microphone =?Utf-8?B?bGF6ZXJoZWFk?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 04-14-2007 02:30
Problems =?Utf-8?B?c2tpcGphY2t0dW5hZmlzaA==?= microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 02-28-2007 14:11




All times are GMT +1. The time now is 05:08.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120