Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

ATI X160o AGP - DVI Issue with Vista Ultimate

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-01-2007
=?Utf-8?B?cnJpY2U=?=
 

Posts: n/a
ATI X160o AGP - DVI Issue with Vista Ultimate
Installed Vista Ultimate, set graphics card to Standard VGA.
Monitor connected through DVI to DVI.
Installed ATI drivers from 22/02/07. It installs X1600 Series and X1600
Series Secondary.
On restart Vista Ultimate crashes.

Note : If i connect VGA to VGA and then go into Safe Mode and disable 'X1600
Series Secondary' and restart everthing is fine.

Anyone got any ideas whats wrong with the DVI ?

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hold 'Em for Vista Ultimate graphical issue =?Utf-8?B?Y3pyc2luayAoVUsp?= microsoft.public.windows.vista.games 11 04-22-2007 21:27
HIS X1650 Pro - Vista Ultimate - BSOD using DVI, VGA is fine =?Utf-8?B?Q29ha2V5b2FrZXk=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 02-28-2007 10:32
ATI Mobility Radeon AGP info_removethis_@robsavage.com microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 02-12-2007 18:17
ATI Radeon 9550 Video Card 8x AGP 256MB DDR? =?Utf-8?B?R1Q=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 15 12-09-2006 04:47
Error 43 and ATI X1300 AGP 256 Jack Williams microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-05-2006 05:16




All times are GMT +1. The time now is 17:12.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120