Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Re: Laptop SigmaTel C-Major Audio(Headphone jack does not work) speake

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-22-2007
psxbios
 

Posts: n/a
Re: Laptop SigmaTel C-Major Audio(Headphone jack does not work) speake

I HAVE SIGMATEL MAJOR DRIVERS THAT WORK ON VISTA AND THE AUDIO JACK
WORKS, IT WORKS ON MY INSPIRON 6000 PERFECTCLY, IT MIGHT WORK ON
OTHERS!

DOWNLOAD:
http://www.megaupload.com/?d=JAL0M9I0



quote=RichK;98585]I just checked with a friend at SigmaTel. They no
longer own the codec or
the drivers. They have been sold to IDT, who has announced that they
are
supporting PC OEMs now, and will release the drivers generally "in
advance of
the Vista release."

"Pasi" wrote:

> Yeap.... still problem... I have Inspiron 9300 + RC1 5728 and first

output
> jack didn't work... Then I dl & installed Realtek AC97 Audio drivers

and I
> got jack output working angain.... However no microphone don't

work...
>
> Does anybody have resolved this problem w Build 5728?
>
> Pasi
>
> "Jeff L." wrote:
>
> > Just to confirm this, I have an Inspiron 6000 and was having this

problem. I
> > downloaded the e1505 drivers stated below and now everything works

fine.
> > Thanks for that suggestion.
> >
> > "Jeff" wrote:
> >
> > > Hi,
> > > Strange,
> > > On my Dell e1505 with Sigmatel 92xx from Dell; headphone jack

works fine.
> > > In fact;listening to tunes; while i type this to you;on

headphones plugged
> > > into the jack.
> > > Try grabbing the e1505 Sigmatel driver off the Dell dloads. Never

have
> > > had a sound issue;in any Vista build.
> > > Jeff
> > >
> > > "Mark S-123" <MarkS123@discussions.microsoft.com> wrote in

message
> > > news:7A9E2805-FB9A-4770-9508-0293BBFC3F57@microsoft.com...
> > > > As I stated before all was working fine. I just clean installed

Vista RC1
> > > > build 5600 and I now have the problem again. No sound with the

head set
> > > > plugged in, but the LapTop built in speakers work fine.
> > > >
> > > > Mark
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > "Brian Lawton" wrote:
> > > >
> > > >> Same issue here with my Dell XPS Gen2.
> > > >>
> > > >> --Brian
> > > >>
> > > >>
> > > >> "NS" <NS@discussions.microsoft.com> wrote in message
> > > >> news:7B3362AC-EE1F-4A93-91FD-AD60DC05A6F1@microsoft.com...
> > > >> >I have exactly the same problem. Dell Inspiron 6000 and I

even tried
> > > >> >reset
> > > >> > the settings but it was of no use.
> > > >> >
> > > >> > "chrisdg" wrote:
> > > >> >
> > > >> >> Just installed windows vista build 5384 and the (SigmaTel

C-Major
> > > >> >> Audio)
> > > >> >> laptop speakers do work fine but when i plug in speakers or

headphones
> > > >> >> there
> > > >> >> is not sound at all.??
> > > >> >> Can anyone help......
> > > >> >>
> > > >> >> Dell Inspiron XPS GEN2
> > > >> >> Intel centrino 2.0ghz
> > > >> >> 1024MB Ram
> > > >> >> 80GB HardDrive
> > > >> >> NVidia Geforce 6800Go
> > > >> >> SigmaTel C-Major Audio(sound card).....
> > > >> >>
> > > >> >> Thank You....
> > > >> >>
> > > >>
> > >
> > >



--
psxbios
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio drivers for Intel Sigmatel onboard audio =?Utf-8?B?Sm8=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 07-25-2007 11:56
Re: Intel D975XBX Sigmatel Audio distorted sound? Peter Meinl microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 04-28-2007 15:08
sigmatel 9758 support needed to make audio work under Vista =?Utf-8?B?c2lnbWF0ZWwgZHJpdmVyIG5lZWRlZA==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 02-27-2007 09:32
Audio Configuration set to Digital Output via Optical Jack =?Utf-8?B?cm9kZGVycw==?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 01-01-2007 12:41
Re: Intel D975XBX Sigmatel Audio distorted sound? Juha Saarinen microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-03-2006 08:59




All times are GMT +1. The time now is 14:56.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120