Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Connecting to a printer on a USR MaxG Router

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-19-2007
=?Utf-8?B?VVNNQ1JldGQ=?=
 

Posts: n/a
Connecting to a printer on a USR MaxG Router
I have a Dell printer connected to the USB printer port on my US Robotics
MaxG Wireless Router. I am trying to connect to it with Vista Home Premium.
I have configured the printer port on the router and can connect and print
without problems from my XP computers. The network address for the printer is
http://192.168.1.199:1631/printers/My_Printer. When I use that address in the
Add Printer wizard in Vista it does not see the printer. When I force it to
install, it will not print. When I look at the Ports tab on the printer
properties in Vista, it looks the same as it does in XP, except the Enable
Bidirectional Support box is not checked and is grayed out. The printer
shows up as Ready on the Printers list, but I get an error when I try to
print a test page.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-25-2007
SteveHaz
 

Posts: n/a
MaxG Print Server Issues
I too am having the same problem. Its obviously connected since you can alter the printer properties but it will not print. XP was no issue. I emailed US Robotics since there is not one Vista related issue on their site. Let's see what the techies say.

EggHeadCafe.com - .NET Developer Portal of Choice
http://www.eggheadcafe.com
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-01-2007
=?Utf-8?B?cGVudGl1bQ==?=
 

Posts: n/a
RE: MaxG Print Server Issues; http printer error
I think it is a bug in Windows http printing protocol. I have a linux http
print server and there is the same issue. No problems on XP. On Vista it
looks ok except you can't print ...

Maybe this debugging output will help someone to find a solution. This is a
point where Vista stops:
cupsdIsAuthorized: auth=AUTH_ALLOW...
cupsdProcessIPPRequest: 10 status_code=0 (successful-ok)
cupsdProcessIPPRequest: Adding fd 10 to OutputSet...
cupsdWriteClient: 10 bytes < 0
cupsdWriteClient: Removing fd 10 from OutputSet...
cupsdReadClient: 10, used=0, file=-1 state=0
cupsdReadClient: httpGets returned EOF...
cupsdCloseClient: 10
cupsdCloseClient: Error in the push function.
cupsdCloseClient: Removing fd 10 from OutputSet...
cupsdReadClient: 10, used=0, file=-1 state=0
cupsdReadClient: http error seen...
cupsdCloseClient: 10
cupsdCloseClient: Removing fd 10 from InputSet and OutputSet...
cupsdWriteClient: 9 bytes < 0
cupsdWriteClient: Removing fd 9 from OutputSet...
cupsdReadClient: 9, used=0, file=-1 state=0
cupsdReadClient: httpGets returned EOF...
cupsdCloseClient: 9
cupsdCloseClient: Error in the push function.
cupsdCloseClient: Removing fd 9 from OutputSet...
cupsdReadClient: 9, used=0, file=-1 state=0
cupsdReadClient: http error seen...
cupsdCloseClient: 9
cupsdCloseClient: Removing fd 9 from InputSet and OutputSet...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting printer =?Utf-8?B?b2xkdXNlcg==?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-01-2007 15:54
VISTA - Connecting to another computer on home network =?Utf-8?B?Tmljaw==?= microsoft.public.windows.vista.general 6 03-01-2007 13:46
Vista connecting to a PC with XP SP1? Bryan Foster microsoft.public.windows.vista.general 4 03-01-2007 13:43
Connecting to Network drives =?Utf-8?B?Q2h1Y2sgU2VjaGxlcg==?= microsoft.public.windows.vista.general 0 02-28-2007 20:12
Connecting A Projector =?Utf-8?B?Sm9u?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 02-15-2007 20:54




All times are GMT +1. The time now is 18:14.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120