Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

RE: Plextor PX-760A and 130A Missing after auto-update in Vista x6

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-17-2007
Quilnux
 

Posts: n/a
RE: Plextor PX-760A and 130A Missing after auto-update in Vista x6
At this point it might be time to report your findings to Microsoft. Since
the 32-bit version of the update does not cause any problems it seems there
may be something broken (in my opinion) with the 64-bit version of this
update. If you are able and have time, you may want to install a non-plextor
drive and the update to see if the issue remains. This may help determine if
it is plextor specific or not. Microsoft may be able to use this information.
Also, when I worked at Plextor, if there was any issues with updates (very
rare I might add), some cases we had workarounds until Microsoft could fix
it. Even if you are out of warrenty they may still be able to point you to a
workaround if Plextor knows about the issue. Just a suggestion. At this
point, since it seems the issue starts with a Microsoft update, I would make
them aware incase they don't already know. Sorry I cannot be of further use
to you. good luck.

"Swiss" wrote:

> If I returns while uninstall the KBXXXXX recently installed, Vista X64
> installs and uses without problem my two DVD.
>
> For this reason I am certain that it is a change in one KBxxxx which these
> problems with the Plextor mark.
>
>

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KB938979 and Plextor DVD reader an writer Swiss microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 3 08-14-2007 17:36
Plextor PX 760A MIA! paula microsoft.public.windows.vista hardware devices 7 08-14-2007 07:56
Can't write to or format DVD's in Plextor PX-755SA Imageman microsoft.public.windows.vista hardware devices 7 08-11-2007 20:33
Re: Windows Vista Update - Screen blank missing text Robert Aldwinckle microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 11 07-31-2007 22:56
Incorrectly recognizing Plextor CD-RW as CD-R mbg microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 02-23-2007 23:37




All times are GMT +1. The time now is 04:33.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120