Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-12-2007
Wonderman
 

Posts: n/a
Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
but through trial and error I have gotten everything to work except the VGA
ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that. I have
installed all the same or similar drivers from Sony for machines similar and
still nothing.

Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this to
work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
Might be model # specific ?


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-12-2007
JW
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
Depending on which Intel graphics chip your laptop has you may not be able
to get any support under Vista for it. Check the following link for
details.

http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm


"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
>but through trial and error I have gotten everything to work except the VGA
>ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that. I
>have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>similar and still nothing.
>
> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this
> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
> Might be model # specific ?
>


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-12-2007
Wonderman
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
Thanks. I hunted around for a link like that and came up dry.

I'm wondering if the VGA output is a function of the Intel driver or the
system chip ?


"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
>but through trial and error I have gotten everything to work except the VGA
>ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that. I
>have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>similar and still nothing.
>
> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this
> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
> Might be model # specific ?
>



Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-12-2007
dean-dean
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
What is the Model Name|Number of your Sony Laptop? For example, VGN-A790.
"
Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:O0TRkxS3HHA.3940@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
> Thanks. I hunted around for a link like that and came up dry.
>
> I'm wondering if the VGA output is a function of the Intel driver or the
> system chip ?
>
>
> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
>>but through trial and error I have gotten everything to work except the
>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that.
>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>>similar and still nothing.
>>
>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this
>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
>> Might be model # specific ?
>>

>
>


Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-13-2007
Wonderman
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has the
same specs.



"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
>but through trial and error I have gotten everything to work except the VGA
>ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that. I
>have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>similar and still nothing.
>
> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this
> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
> Might be model # specific ?
>



Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 08-13-2007
dean-dean
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
In Device Manager, expand Display Adapters. Is the device called Standard
VGA Graphics Card, or is it showing something else?

As to your sound driver, you can download the latest one For Vista here:

http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false

Obtain the download for "Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable
file)", version R1.72. Once downloaded, right-click on Vista_R172a.exe,
choose Properties, and click on Unblock. Then right-click on that file
again, and choose Run as Administrator. If the installation wizard asks if
you want remove your previous driver, say yes. Restart the computer, then,
if the new driver is not installed, or if Windows' generic driver is
installed, then run Vista_R172a.exe, as Administrator, one more time.


"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:uP2FlWT3HHA.2312@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
> VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has the
> same specs.
>
>
>
> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for Vista
>>but through trial and error I have gotten everything to work except the
>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that.
>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>>similar and still nothing.
>>
>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get this
>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
>> Might be model # specific ?
>>

>
>


Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-13-2007
Wonderman
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
Thnaks on Sound Driver. I had installed it fromthe Sony site with somewhat
decentresults. Will revert back and follow your instrucitons.

Device manager reports TWO Mobile Intel ( 915 chipset...900 ) Need to get
video out the VGA port or its back to XP for me due to business use for
presentations.

This was a clean install of Vista Home Premium. It previously had Standard
Graphics etc.



"dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:ORRms3T3HHA.1184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> In Device Manager, expand Display Adapters. Is the device called Standard
> VGA Graphics Card, or is it showing something else?
>
> As to your sound driver, you can download the latest one For Vista here:
>
> http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
>
> Obtain the download for "Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable
> file)", version R1.72. Once downloaded, right-click on Vista_R172a.exe,
> choose Properties, and click on Unblock. Then right-click on that file
> again, and choose Run as Administrator. If the installation wizard asks
> if
> you want remove your previous driver, say yes. Restart the computer,
> then,
> if the new driver is not installed, or if Windows' generic driver is
> installed, then run Vista_R172a.exe, as Administrator, one more time.
>
>
> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
> news:uP2FlWT3HHA.2312@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>> VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has the
>> same specs.
>>
>>
>>
>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for
>>>Vista
>>>but through trial and error I have gotten everything to work except the
>>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that.
>>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>>>similar and still nothing.
>>>
>>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get
>>> this
>>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
>>> Might be model # specific ?
>>>

>>
>>

>



Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-13-2007
dean-dean
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
I forgot to mention in my previous post, that when you click on Unblock, be
sure to click on Apply, then OK.

Your Intel Wireless Network driver is here:

http://downloadcenter.intel.com/Deta...rsion&lang=eng

Download V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip. Right-click V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip,
choose Properties, then click on Unblock (Apply, OK). Extract the files,
then right-click on DPInst32.EXE, and choose Run as Administrator.

The important drivers from here, for Vista, are these. This should get your
FN buttons, sound buttons, screen signals, etc., working:

http://esupport.sony.com/US/perl/swu...Type=Migration

VAIO® Event Services Update 01/30/2007

Sony® Shared Library Update 01/30/2007

VAIO® TV Tuner Library Update 01/30/2007

Sony® Utilities DLL Update 01/30/2007

Sony® Battery Check Utility Update 01/30/2007

Setting Utility Series Update 02/14/2007 (the earlier-dated one is a more
recent version than the later-dated one, don't ask me why)

Sony® Notebook Control Device Driver 03/16/2007

Microsoft® Update KB935333 04/19/2007

Sony® Programmable I/O Control Device Driver 05/22/2007


The driver you should use for your Display is the Intel one provided on the
Vista Installation, according to Intel. In other words, the correct driver
is not one you should download (there isn't one for Vista). I'm not sure
what to make of the fact that you have two drivers listed under Display
adapters. The correct one would be Mobile Intel 915GM...(Microsoft
Corporation). From the info from Intel's website: "Included on Windows
Vista installation DVD 14.17 (Build 4656)". I would uninstall both, and
start over, updating it to the correct one, by picking it from the list in
Device Manager.

"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:%23yRLo$T3HHA.4676@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
> Thnaks on Sound Driver. I had installed it fromthe Sony site with
> somewhat decentresults. Will revert back and follow your instrucitons.
>
> Device manager reports TWO Mobile Intel ( 915 chipset...900 ) Need to get
> video out the VGA port or its back to XP for me due to business use for
> presentations.
>
> This was a clean install of Vista Home Premium. It previously had
> Standard Graphics etc.
>
>
>
> "dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:ORRms3T3HHA.1184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>> In Device Manager, expand Display Adapters. Is the device called
>> Standard
>> VGA Graphics Card, or is it showing something else?
>>
>> As to your sound driver, you can download the latest one For Vista here:
>>
>> http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
>>
>> Obtain the download for "Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable
>> file)", version R1.72. Once downloaded, right-click on Vista_R172a.exe,
>> choose Properties, and click on Unblock. Then right-click on that file
>> again, and choose Run as Administrator. If the installation wizard asks
>> if
>> you want remove your previous driver, say yes. Restart the computer,
>> then,
>> if the new driver is not installed, or if Windows' generic driver is
>> installed, then run Vista_R172a.exe, as Administrator, one more time.
>>
>>
>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>> news:uP2FlWT3HHA.2312@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>> VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has
>>> the
>>> same specs.
>>>
>>>
>>>
>>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>>> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for
>>>>Vista
>>>>but through trial and error I have gotten everything to work except the
>>>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after that.
>>>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>>>>similar and still nothing.
>>>>
>>>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get
>>>> this
>>>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>>>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
>>>> Might be model # specific ?
>>>>
>>>
>>>

>>

>
>


Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-13-2007
Wonderman
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
Thank You -

I wanted to get back to the Vista graphics driver and went through the Intel
web site looking for a removal tool for their updated software from Sony
that I installed. Nothing there. It is not listed separately in control
panel - programs either. I'm sure just deleting the two incidences ( I
think there are two due to one for the LCD and one for the VGA output ) will
casue them to be reinstalled during a hardware search / reboot.


"dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:uCoeuzU3HHA.5316@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>I forgot to mention in my previous post, that when you click on Unblock, be
> sure to click on Apply, then OK.
>
> Your Intel Wireless Network driver is here:
>
> http://downloadcenter.intel.com/Deta...rsion&lang=eng
>
> Download V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip. Right-click V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip,
> choose Properties, then click on Unblock (Apply, OK). Extract the files,
> then right-click on DPInst32.EXE, and choose Run as Administrator.
>
> The important drivers from here, for Vista, are these. This should get
> your
> FN buttons, sound buttons, screen signals, etc., working:
>
> http://esupport.sony.com/US/perl/swu...Type=Migration
>
> VAIO® Event Services Update 01/30/2007
>
> Sony® Shared Library Update 01/30/2007
>
> VAIO® TV Tuner Library Update 01/30/2007
>
> Sony® Utilities DLL Update 01/30/2007
>
> Sony® Battery Check Utility Update 01/30/2007
>
> Setting Utility Series Update 02/14/2007 (the earlier-dated one is a more
> recent version than the later-dated one, don't ask me why)
>
> Sony® Notebook Control Device Driver 03/16/2007
>
> Microsoft® Update KB935333 04/19/2007
>
> Sony® Programmable I/O Control Device Driver 05/22/2007
>
>
> The driver you should use for your Display is the Intel one provided on
> the
> Vista Installation, according to Intel. In other words, the correct
> driver
> is not one you should download (there isn't one for Vista). I'm not sure
> what to make of the fact that you have two drivers listed under Display
> adapters. The correct one would be Mobile Intel 915GM...(Microsoft
> Corporation). From the info from Intel's website: "Included on Windows
> Vista installation DVD 14.17 (Build 4656)". I would uninstall both, and
> start over, updating it to the correct one, by picking it from the list in
> Device Manager.
>
> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
> news:%23yRLo$T3HHA.4676@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
>> Thnaks on Sound Driver. I had installed it fromthe Sony site with
>> somewhat decentresults. Will revert back and follow your instrucitons.
>>
>> Device manager reports TWO Mobile Intel ( 915 chipset...900 ) Need to
>> get
>> video out the VGA port or its back to XP for me due to business use for
>> presentations.
>>
>> This was a clean install of Vista Home Premium. It previously had
>> Standard Graphics etc.
>>
>>
>>
>> "dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:ORRms3T3HHA.1184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>> In Device Manager, expand Display Adapters. Is the device called
>>> Standard
>>> VGA Graphics Card, or is it showing something else?
>>>
>>> As to your sound driver, you can download the latest one For Vista here:
>>>
>>> http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
>>>
>>> Obtain the download for "Vista Driver(32/64 bits) Driver only
>>> (Executable
>>> file)", version R1.72. Once downloaded, right-click on Vista_R172a.exe,
>>> choose Properties, and click on Unblock. Then right-click on that file
>>> again, and choose Run as Administrator. If the installation wizard asks
>>> if
>>> you want remove your previous driver, say yes. Restart the computer,
>>> then,
>>> if the new driver is not installed, or if Windows' generic driver is
>>> installed, then run Vista_R172a.exe, as Administrator, one more time.
>>>
>>>
>>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>>> news:uP2FlWT3HHA.2312@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>>> VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has
>>>> the
>>>> same specs.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>>>> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>>>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for
>>>>>Vista
>>>>>but through trial and error I have gotten everything to work except the
>>>>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after
>>>>>that.
>>>>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for machines
>>>>>similar and still nothing.
>>>>>
>>>>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get
>>>>> this
>>>>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>>>>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work either.
>>>>> Might be model # specific ?
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>

>>
>>

>



Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 08-13-2007
dean-dean
 

Posts: n/a
Re: Intel® Graphics Media Accelerator 900 Issues
Well, by updating them in Device Manager I meant that, on the Driver tab,
choose Update Driver. Then choose "Browse
my computer for driver software." Then Choose "Let me pick from a list of
device drivers on my computer." It should then show the compatible choices.
If not, you can un-check "Show compatible hardware", looking under Intel as
the Manufacturer (but choosing ones with Microsoft in parentheses; those are
the ones that came pre-installed from the disk). If you choose Mobile Intel
915GM...(Microsoft Corporation), perhaps the "correct pair" will follow suit
automatically. At least that's how it usually works with VGA output, in my
experience. Note, too that Sony recommends the notebook utility drivers be
installed before dealing with the Video driver, probably so that all the
resource ducks are all in a row, and any calls to the BIOS that those
utilities might employ are engaged.

"Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
news:uxkSCdV3HHA.5240@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Thank You -
>
> I wanted to get back to the Vista graphics driver and went through the
> Intel web site looking for a removal tool for their updated software from
> Sony that I installed. Nothing there. It is not listed separately in
> control panel - programs either. I'm sure just deleting the two
> incidences ( I think there are two due to one for the LCD and one for the
> VGA output ) will casue them to be reinstalled during a hardware search /
> reboot.
>
>
> "dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:uCoeuzU3HHA.5316@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>I forgot to mention in my previous post, that when you click on Unblock,
>>be
>> sure to click on Apply, then OK.
>>
>> Your Intel Wireless Network driver is here:
>>
>> http://downloadcenter.intel.com/Deta...rsion&lang=eng
>>
>> Download V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip. Right-click V11.1.1.0_VT_DRIVERS.zip,
>> choose Properties, then click on Unblock (Apply, OK). Extract the files,
>> then right-click on DPInst32.EXE, and choose Run as Administrator.
>>
>> The important drivers from here, for Vista, are these. This should get
>> your
>> FN buttons, sound buttons, screen signals, etc., working:
>>
>> http://esupport.sony.com/US/perl/swu...Type=Migration
>>
>> VAIO® Event Services Update 01/30/2007
>>
>> Sony® Shared Library Update 01/30/2007
>>
>> VAIO® TV Tuner Library Update 01/30/2007
>>
>> Sony® Utilities DLL Update 01/30/2007
>>
>> Sony® Battery Check Utility Update 01/30/2007
>>
>> Setting Utility Series Update 02/14/2007 (the earlier-dated one is a more
>> recent version than the later-dated one, don't ask me why)
>>
>> Sony® Notebook Control Device Driver 03/16/2007
>>
>> Microsoft® Update KB935333 04/19/2007
>>
>> Sony® Programmable I/O Control Device Driver 05/22/2007
>>
>>
>> The driver you should use for your Display is the Intel one provided on
>> the
>> Vista Installation, according to Intel. In other words, the correct
>> driver
>> is not one you should download (there isn't one for Vista). I'm not sure
>> what to make of the fact that you have two drivers listed under Display
>> adapters. The correct one would be Mobile Intel 915GM...(Microsoft
>> Corporation). From the info from Intel's website: "Included on Windows
>> Vista installation DVD 14.17 (Build 4656)". I would uninstall both, and
>> start over, updating it to the correct one, by picking it from the list
>> in
>> Device Manager.
>>
>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>> news:%23yRLo$T3HHA.4676@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
>>> Thnaks on Sound Driver. I had installed it fromthe Sony site with
>>> somewhat decentresults. Will revert back and follow your instrucitons.
>>>
>>> Device manager reports TWO Mobile Intel ( 915 chipset...900 ) Need to
>>> get
>>> video out the VGA port or its back to XP for me due to business use for
>>> presentations.
>>>
>>> This was a clean install of Vista Home Premium. It previously had
>>> Standard Graphics etc.
>>>
>>>
>>>
>>> "dean-dean" <dean-dean@discussions.microsoft.com> wrote in message
>>> news:ORRms3T3HHA.1184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>>> In Device Manager, expand Display Adapters. Is the device called
>>>> Standard
>>>> VGA Graphics Card, or is it showing something else?
>>>>
>>>> As to your sound driver, you can download the latest one For Vista
>>>> here:
>>>>
>>>> http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
>>>>
>>>> Obtain the download for "Vista Driver(32/64 bits) Driver only
>>>> (Executable
>>>> file)", version R1.72. Once downloaded, right-click on
>>>> Vista_R172a.exe,
>>>> choose Properties, and click on Unblock. Then right-click on that file
>>>> again, and choose Run as Administrator. If the installation wizard
>>>> asks
>>>> if
>>>> you want remove your previous driver, say yes. Restart the computer,
>>>> then,
>>>> if the new driver is not installed, or if Windows' generic driver is
>>>> installed, then run Vista_R172a.exe, as Administrator, one more time.
>>>>
>>>>
>>>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>>>> news:uP2FlWT3HHA.2312@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>>>> VGN-FS640/W I have used some drivers from the VGN-FS640 that has
>>>>> the
>>>>> same specs.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> "Wonderman" <nospamidainc@cox.net> wrote in message
>>>>> news:OamdnmQ3HHA.4880@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>>>>>>I have a Sony laptop ( 2 years old ). Sont is not supporting it for
>>>>>>Vista
>>>>>>but through trial and error I have gotten everything to work except
>>>>>>the
>>>>>>VGA ouput. It runs through the first boot screens bu no joy after
>>>>>>that.
>>>>>>I have installed all the same or similar drivers from Sony for
>>>>>>machines
>>>>>>similar and still nothing.
>>>>>>
>>>>>> Iwas wondering if there was any experiens out there as to how to get
>>>>>> this
>>>>>> to work ? I'm wondering if an Intel driver moght do the trick ?
>>>>>> Also the Sony drivers for on screen volume and video dont work
>>>>>> either.
>>>>>> Might be model # specific ?
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>>

>>

>
>


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Graphic Media Accelerator Driver royafroya microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 08-11-2007 02:30
Intel Graphics Media Accelerator =?Utf-8?B?TXVyYXBsZQ==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 6 04-12-2007 02:22
Intel Graphics Accelerator Driver for Vista 15.2.3 kirk jim microsoft.public.windows.vista.general 0 04-12-2007 00:52
Intel Integrated Graphics Media Accelerator 950 GM =?Utf-8?B?S3VuYWwgU2hhaA==?= microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 6 03-23-2007 22:48
Re: Vista Display issues with Intel 915 graphics card Praveen microsoft.public.windows.vista hardware devices 7 02-06-2007 05:59




All times are GMT +1. The time now is 17:33.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120