Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Nvidia 5600

microsoft.public.windows.vista hardware devices






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-07-2007
=?Utf-8?B?R2hvc3R5?=
 

Posts: n/a
Nvidia 5600
First of all Sorry for my english ^^

If any of you have the time to help me it woud be great because here is the
problem
i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper under
windows vista ultimate 32bit version.

I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
and stil no luck to instal the card succecfull

Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal the
drivers =s
and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars and
stripes on my screen all over.

If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-07-2007
JimR
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
"Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:97F7B62D-1A76-4836-B744-5E6D5048347A@microsoft.com...
> First of all Sorry for my english ^^
>
> If any of you have the time to help me it woud be great because here is
> the
> problem
> i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper
> under
> windows vista ultimate 32bit version.
>
> I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
> and stil no luck to instal the card succecfull
>
> Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal the
> drivers =s
> and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars and
> stripes on my screen all over.
>
> If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^
>
> thanks



Try using this tool to remove old drivers:
http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml

then download the correct driver from here:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

--
Jim

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-07-2007
=?Utf-8?B?R2hvc3R5?=
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600


"JimR" wrote:

> "Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:97F7B62D-1A76-4836-B744-5E6D5048347A@microsoft.com...
> > First of all Sorry for my english ^^
> >
> > If any of you have the time to help me it woud be great because here is
> > the
> > problem
> > i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper
> > under
> > windows vista ultimate 32bit version.
> >
> > I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
> > and stil no luck to instal the card succecfull
> >
> > Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal the
> > drivers =s
> > and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars and
> > stripes on my screen all over.
> >
> > If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^
> >
> > thanks

>
>
> Try using this tool to remove old drivers:
> http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml
>
> then download the correct driver from here:
> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
>
> --
> Jim
>


First of all thank you for the reply Jim

like you said i downloaded the driver clean program
uninstald the drivers then whent to the official site
of nvidia. Downloaded the latest drivers
tryd to install them and got the error

Setup has detected you are using a difrent windows then vista
these drivers are made for vista only
setup wil exit nowe.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-07-2007
JW
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
Did you download the 97.46 drivers or the more recent 100.59 Beta drivers?
In any case I suggest that you try both of them if the one you downloaded
does not work.
"Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:8C9AA20A-35FF-4788-84D6-D2B575A7631C@microsoft.com...
>
>
> "JimR" wrote:
>
>> "Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:97F7B62D-1A76-4836-B744-5E6D5048347A@microsoft.com...
>> > First of all Sorry for my english ^^
>> >
>> > If any of you have the time to help me it woud be great because here is
>> > the
>> > problem
>> > i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper
>> > under
>> > windows vista ultimate 32bit version.
>> >
>> > I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
>> > and stil no luck to instal the card succecfull
>> >
>> > Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal
>> > the
>> > drivers =s
>> > and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars
>> > and
>> > stripes on my screen all over.
>> >
>> > If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^
>> >
>> > thanks

>>
>>
>> Try using this tool to remove old drivers:
>> http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml
>>
>> then download the correct driver from here:
>> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
>>
>> --
>> Jim
>>

>
> First of all thank you for the reply Jim
>
> like you said i downloaded the driver clean program
> uninstald the drivers then whent to the official site
> of nvidia. Downloaded the latest drivers
> tryd to install them and got the error
>
> Setup has detected you are using a difrent windows then vista
> these drivers are made for vista only
> setup wil exit nowe.



Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-07-2007
=?Utf-8?B?R2hvc3R5?=
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
i tried the following drivers
since i used the program above

97.46
100.54
100.59

non work and non wil install the drivers because the all say the same
im installing the drivers on a non vista platform.

Since i used the program above he dusent even see the Gforce as a Gforce
anymore
he says its a standar agp card with no special functions.

i tried to force installation manulee with the driver verson mensiont above
but then my card isent in the list.

NVIDIA_NV30.DEV_0301.1 = "NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra"
NVIDIA_NV30.DEV_0302.1 = "NVIDIA GeForce FX 5800"
NVIDIA_NV30.DEV_0308.1 = "NVIDIA Quadro FX 2000"
NVIDIA_NV30.DEV_0309.1 = "NVIDIA Quadro FX 1000"
NVIDIA_NV34.DEV_0321.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra"
NVIDIA_NV34.DEV_0322.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200"
NVIDIA_NV34.DEV_0323.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200LE"
NVIDIA_NV34.DEV_0326.1 = "NVIDIA GeForce FX 5500"
NVIDIA_NV34.DEV_0327.1 = "NVIDIA GeForce FX 5100"
NVIDIA_NV34.DEV_032A.1 = "NVIDIA Quadro NVS 55/280 PCI"
NVIDIA_NV34.DEV_032B.1 = "NVIDIA Quadro FX 500/FX 600"
NVIDIA_NV35.DEV_0330.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra"
NVIDIA_NV35.DEV_0331.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900"
NVIDIA_NV35.DEV_0332.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900XT"
NVIDIA_NV35.DEV_0333.1 = "NVIDIA GeForce FX 5950 Ultra"
NVIDIA_NV35.DEV_0334.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900ZT"
NVIDIA_NV35.DEV_0338.1 = "NVIDIA Quadro FX 3000"
NVIDIA_NV35.DEV_033F.1 = "NVIDIA Quadro FX 700"
NVIDIA_NV36.DEV_0341.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700 Ultra"
NVIDIA_NV36.DEV_0342.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700"
NVIDIA_NV36.DEV_0343.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700LE"
NVIDIA_NV36.DEV_0344.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700VE"
NVIDIA_NV36.DEV_034E.1 = "NVIDIA Quadro FX 1100"
NVIDIA_NV40.DEV_0040.1 = "NVIDIA GeForce 6800 Ultra"
NVIDIA_NV40.DEV_0041.1 = "NVIDIA GeForce 6800"
NVIDIA_NV40.DEV_0042.1 = "NVIDIA GeForce 6800 LE"
NVIDIA_NV40.DEV_0043.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XE"
NVIDIA_NV40.DEV_0045.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GT"
NVIDIA_NV40.DEV_0047.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GS"
NVIDIA_NV40.DEV_0048.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XT"
NVIDIA_NV40.DEV_004E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4000"
NVIDIA_NV41.DEV_00C0.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GS "
NVIDIA_NV41.DEV_00C1.1 = "NVIDIA GeForce 6800 "
NVIDIA_NV41.DEV_00C2.1 = "NVIDIA GeForce 6800 LE "
NVIDIA_NV41.DEV_00C3.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XT "
NVIDIA_NV41.DEV_00CD.1 = "NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI"
NVIDIA_NV41.DEV_00CE.1 = "NVIDIA Quadro FX 1400"
NVIDIA_NV43.DEV_0140.1 = "NVIDIA GeForce 6600 GT"
NVIDIA_NV43.DEV_0141.1 = "NVIDIA GeForce 6600"
NVIDIA_NV43.DEV_0142.1 = "NVIDIA GeForce 6600 LE"
NVIDIA_NV43.DEV_0143.1 = "NVIDIA GeForce 6600 VE"
NVIDIA_NV43.DEV_0145.1 = "NVIDIA GeForce 6610 XL"
NVIDIA_NV43.DEV_0147.1 = "NVIDIA GeForce 6700 XL"
NVIDIA_NV43.DEV_014A.1 = "NVIDIA Quadro NVS 440"
NVIDIA_NV43.DEV_014D.1 = "NVIDIA Quadro FX 550"
NVIDIA_NV43.DEV_014E.1 = "NVIDIA Quadro FX 540"
NVIDIA_NV43.DEV_014F.1 = "NVIDIA GeForce 6200"
NVIDIA_NV44.DEV_0160.1 = "NVIDIA GeForce 6500"
NVIDIA_NV44.DEV_0161.1 = "NVIDIA GeForce 6200 TurboCache™"
NVIDIA_NV44.DEV_0162.1 = "NVIDIA GeForce 6200SE TurboCache™"
NVIDIA_NV44.DEV_0163.1 = "NVIDIA GeForce 6200 LE"
NVIDIA_NV44.DEV_0165.1 = "NVIDIA Quadro NVS 285"
NVIDIA_NV44.DEV_0221.1 = "NVIDIA GeForce 6200 "
NVIDIA_G70.DEV_0090.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GTX"
NVIDIA_G70.DEV_0091.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GTX "
NVIDIA_G70.DEV_0092.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GT"
NVIDIA_G70.DEV_009D.1 = "NVIDIA Quadro FX 4500"
NVIDIA_G71.DEV_0290.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GTX"
NVIDIA_G71.DEV_0291.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GT"
NVIDIA_G71.DEV_0292.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GS"
NVIDIA_G71.DEV_029D.1 = "NVIDIA Quadro FX 3500"
NVIDIA_G71.DEV_029E.1 = "NVIDIA Quadro FX 1500"
NVIDIA_G71.DEV_029F.1 = "NVIDIA Quadro FX 4500 X2"
NVIDIA_G72.DEV_01D1.1 = "NVIDIA GeForce 7300 LE"
NVIDIA_G72.DEV_01D3.1 = "NVIDIA GeForce 7300 SE"
NVIDIA_G72.DEV_01DD.1 = "NVIDIA GeForce 7500 LE"
NVIDIA_G72.DEV_01DE.1 = "NVIDIA Quadro FX 350"
NVIDIA_G72.DEV_01DF.1 = "NVIDIA GeForce 7300 GS"

with all the drivers i download its the same my card isent even in the list
of instalation

So i forced other drivers the 97.46 where he is in the list *the normal
version 64mb*
When i do that when ever i need 3d windows vista crashes giving me
a bleu *blue* screen telling me the device isent working as intended
and needs to be schutdown then the pc reboots ......

nowe he just says its a standers agp card with 16 bit suport
nothing more notghing les. So i cant use my 3d aplication even the
windows vista applications whent back to 2d version

i don't knowe what to do next
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 02-07-2007
JimR
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
"Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:97F7B62D-1A76-4836-B744-5E6D5048347A@microsoft.com...
> First of all Sorry for my english ^^
>
> If any of you have the time to help me it woud be great because here is
> the
> problem
> i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper
> under
> windows vista ultimate 32bit version.
>
> I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
> and stil no luck to instal the card succecfull
>
> Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal the
> drivers =s
> and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars and
> stripes on my screen all over.
>
> If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^
>
> thanks


You might try uninstalling the current graphics driver using this tool and
instructions -
http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml

--
Jim

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 02-07-2007
neil
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
Hi,
I have also had the error message that states these drivers are intended for
vista. I had to run the setup to the point where it offers a folder to
extract the files to, then after that is complete cancel the install. Go to
device manager and open the graphics device and update the driver pointing
it to the location where the drivers extracted to. Then the 97.46 driver
installed correctly. (although the performance is not wht I get from XP, I
have a Geforce 6600)

Neil
"Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:289A141D-03FB-4A51-9175-572A630089E7@microsoft.com...
>i tried the following drivers
> since i used the program above
>
> 97.46
> 100.54
> 100.59
>
> non work and non wil install the drivers because the all say the same
> im installing the drivers on a non vista platform.
>
> Since i used the program above he dusent even see the Gforce as a Gforce
> anymore
> he says its a standar agp card with no special functions.
>
> i tried to force installation manulee with the driver verson mensiont
> above
> but then my card isent in the list.
>
> NVIDIA_NV30.DEV_0301.1 = "NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra"
> NVIDIA_NV30.DEV_0302.1 = "NVIDIA GeForce FX 5800"
> NVIDIA_NV30.DEV_0308.1 = "NVIDIA Quadro FX 2000"
> NVIDIA_NV30.DEV_0309.1 = "NVIDIA Quadro FX 1000"
> NVIDIA_NV34.DEV_0321.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra"
> NVIDIA_NV34.DEV_0322.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200"
> NVIDIA_NV34.DEV_0323.1 = "NVIDIA GeForce FX 5200LE"
> NVIDIA_NV34.DEV_0326.1 = "NVIDIA GeForce FX 5500"
> NVIDIA_NV34.DEV_0327.1 = "NVIDIA GeForce FX 5100"
> NVIDIA_NV34.DEV_032A.1 = "NVIDIA Quadro NVS 55/280 PCI"
> NVIDIA_NV34.DEV_032B.1 = "NVIDIA Quadro FX 500/FX 600"
> NVIDIA_NV35.DEV_0330.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra"
> NVIDIA_NV35.DEV_0331.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900"
> NVIDIA_NV35.DEV_0332.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900XT"
> NVIDIA_NV35.DEV_0333.1 = "NVIDIA GeForce FX 5950 Ultra"
> NVIDIA_NV35.DEV_0334.1 = "NVIDIA GeForce FX 5900ZT"
> NVIDIA_NV35.DEV_0338.1 = "NVIDIA Quadro FX 3000"
> NVIDIA_NV35.DEV_033F.1 = "NVIDIA Quadro FX 700"
> NVIDIA_NV36.DEV_0341.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700 Ultra"
> NVIDIA_NV36.DEV_0342.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700"
> NVIDIA_NV36.DEV_0343.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700LE"
> NVIDIA_NV36.DEV_0344.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700VE"
> NVIDIA_NV36.DEV_034E.1 = "NVIDIA Quadro FX 1100"
> NVIDIA_NV40.DEV_0040.1 = "NVIDIA GeForce 6800 Ultra"
> NVIDIA_NV40.DEV_0041.1 = "NVIDIA GeForce 6800"
> NVIDIA_NV40.DEV_0042.1 = "NVIDIA GeForce 6800 LE"
> NVIDIA_NV40.DEV_0043.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XE"
> NVIDIA_NV40.DEV_0045.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GT"
> NVIDIA_NV40.DEV_0047.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GS"
> NVIDIA_NV40.DEV_0048.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XT"
> NVIDIA_NV40.DEV_004E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4000"
> NVIDIA_NV41.DEV_00C0.1 = "NVIDIA GeForce 6800 GS "
> NVIDIA_NV41.DEV_00C1.1 = "NVIDIA GeForce 6800 "
> NVIDIA_NV41.DEV_00C2.1 = "NVIDIA GeForce 6800 LE "
> NVIDIA_NV41.DEV_00C3.1 = "NVIDIA GeForce 6800 XT "
> NVIDIA_NV41.DEV_00CD.1 = "NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI"
> NVIDIA_NV41.DEV_00CE.1 = "NVIDIA Quadro FX 1400"
> NVIDIA_NV43.DEV_0140.1 = "NVIDIA GeForce 6600 GT"
> NVIDIA_NV43.DEV_0141.1 = "NVIDIA GeForce 6600"
> NVIDIA_NV43.DEV_0142.1 = "NVIDIA GeForce 6600 LE"
> NVIDIA_NV43.DEV_0143.1 = "NVIDIA GeForce 6600 VE"
> NVIDIA_NV43.DEV_0145.1 = "NVIDIA GeForce 6610 XL"
> NVIDIA_NV43.DEV_0147.1 = "NVIDIA GeForce 6700 XL"
> NVIDIA_NV43.DEV_014A.1 = "NVIDIA Quadro NVS 440"
> NVIDIA_NV43.DEV_014D.1 = "NVIDIA Quadro FX 550"
> NVIDIA_NV43.DEV_014E.1 = "NVIDIA Quadro FX 540"
> NVIDIA_NV43.DEV_014F.1 = "NVIDIA GeForce 6200"
> NVIDIA_NV44.DEV_0160.1 = "NVIDIA GeForce 6500"
> NVIDIA_NV44.DEV_0161.1 = "NVIDIA GeForce 6200 TurboCache™"
> NVIDIA_NV44.DEV_0162.1 = "NVIDIA GeForce 6200SE TurboCache™"
> NVIDIA_NV44.DEV_0163.1 = "NVIDIA GeForce 6200 LE"
> NVIDIA_NV44.DEV_0165.1 = "NVIDIA Quadro NVS 285"
> NVIDIA_NV44.DEV_0221.1 = "NVIDIA GeForce 6200 "
> NVIDIA_G70.DEV_0090.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GTX"
> NVIDIA_G70.DEV_0091.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GTX "
> NVIDIA_G70.DEV_0092.1 = "NVIDIA GeForce 7800 GT"
> NVIDIA_G70.DEV_009D.1 = "NVIDIA Quadro FX 4500"
> NVIDIA_G71.DEV_0290.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GTX"
> NVIDIA_G71.DEV_0291.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GT"
> NVIDIA_G71.DEV_0292.1 = "NVIDIA GeForce 7900 GS"
> NVIDIA_G71.DEV_029D.1 = "NVIDIA Quadro FX 3500"
> NVIDIA_G71.DEV_029E.1 = "NVIDIA Quadro FX 1500"
> NVIDIA_G71.DEV_029F.1 = "NVIDIA Quadro FX 4500 X2"
> NVIDIA_G72.DEV_01D1.1 = "NVIDIA GeForce 7300 LE"
> NVIDIA_G72.DEV_01D3.1 = "NVIDIA GeForce 7300 SE"
> NVIDIA_G72.DEV_01DD.1 = "NVIDIA GeForce 7500 LE"
> NVIDIA_G72.DEV_01DE.1 = "NVIDIA Quadro FX 350"
> NVIDIA_G72.DEV_01DF.1 = "NVIDIA GeForce 7300 GS"
>
> with all the drivers i download its the same my card isent even in the
> list
> of instalation
>
> So i forced other drivers the 97.46 where he is in the list *the normal
> version 64mb*
> When i do that when ever i need 3d windows vista crashes giving me
> a bleu *blue* screen telling me the device isent working as intended
> and needs to be schutdown then the pc reboots ......
>
> nowe he just says its a standers agp card with 16 bit suport
> nothing more notghing les. So i cant use my 3d aplication even the
> windows vista applications whent back to 2d version
>
> i don't knowe what to do next


Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 02-10-2007
Mikey
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
I Have the same card as you and Nvidia havent released drivers for the FX5
series, and i doubt they will support it within Vista

im using the drivers within Vista and they seem to work fine as ive had no
problems


"JimR" <jrap107@msn.com> wrote in message
news:0EB01AFB-9D1B-4981-835F-7754C337DF22@microsoft.com...
> "Ghosty" <Ghosty@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:97F7B62D-1A76-4836-B744-5E6D5048347A@microsoft.com...
>> First of all Sorry for my english ^^
>>
>> If any of you have the time to help me it woud be great because here is
>> the
>> problem
>> i have a Nvidia Gforce 5600 256mb (agp) and it just won't work proper
>> under
>> windows vista ultimate 32bit version.
>>
>> I tried alot of drivers even unofcial once(*23 versions of drivers*)
>> and stil no luck to instal the card succecfull
>>
>> Some installers of nvidia even say i need windows vista to even instal
>> the
>> drivers =s
>> and even tried to install by hand no luck eather ended up whit stars and
>> stripes on my screen all over.
>>
>> If anybody knowe's this issue and how to fix it pllzz help me out ^^
>>
>> thanks

>
> You might try uninstalling the current graphics driver using this tool and
> instructions -
> http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml
>
> --
> Jim


Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 02-11-2007
=?Utf-8?B?dG9ueQ==?=
 

Posts: n/a
RE: Nvidia 5600
ill try to help,
drivers for the Nvidia Gforce 5600 256mb
http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_96.85.html
http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_96.85.html
first link is 64-bit vista and second is 32-bit vista
on any of these pages it gives "Products Supported" (link)
now may i add, im using the FX5950 ultra card with these drivers and get a
rating
in vista 64bit ultimate of 2.0; graphics is slow/choppy due what i think is
bad graphics drivers. vista default drivers are no different!
when nvidia lift thier game and bring out working drivers thing should
be resolved( we hope)
p.ps. i hope these drivers work better for you than they have for
me..good luck

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 02-12-2007
Mikey
 

Posts: n/a
Re: Nvidia 5600
Thanks but those drivers make the rating of the graphics go down

they was 3.0 now there 2.8


"tony" <tony@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:64C4F766-B782-4306-8D53-CF4FDD0B086F@microsoft.com...
> ill try to help,
> drivers for the Nvidia Gforce 5600 256mb
> http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_96.85.html
> http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_96.85.html
> first link is 64-bit vista and second is 32-bit vista
> on any of these pages it gives "Products Supported" (link)
> now may i add, im using the FX5950 ultra card with these drivers and get
> a
> rating
> in vista 64bit ultimate of 2.0; graphics is slow/choppy due what i think
> is
> bad graphics drivers. vista default drivers are no different!
> when nvidia lift thier game and bring out working drivers thing
> should
> be resolved( we hope)
> p.ps. i hope these drivers work better for you than they have for
> me..good luck
>


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista RC1 (5600) Javascript don't work =?Utf-8?B?UGVldHplcg==?= microsoft.public.windows.vista.general 13 02-28-2007 22:18
Re: Windows vista RC1 Build 5600 hangs =?Utf-8?B?QWJoaWppdA==?= microsoft.public.windows.vista.general 1 02-28-2007 20:09
Mobility Center in 5600 =?Utf-8?B?a3B3b29k?= microsoft.public.windows.vista.general 7 02-28-2007 19:58
EFS problem during migration from Vista 5600 -> RTM =?Utf-8?B?U2FpIEVtcnlz?= microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 02-28-2007 14:10
NGF 5600 FX support for Vista dropped? =?Utf-8?B?a20=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 7 01-16-2007 22:57




All times are GMT +1. The time now is 10:18.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120