Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

CLCapSVC MODULE stopped working

microsoft.public.windows.vista.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-11-2007
Washington
 

Posts: n/a
CLCapSVC MODULE stopped working

--
abcmaranatha
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-11-2007
dean-dean
 

Posts: n/a
Re: CLCapSVC MODULE stopped working
C:\Program Files\CyberLink\PowerCinema\Kernel\TV\CLCapSvc.exe
is the CyberLink Background Capture Service (CBCS) (CLCapSvc).
CLCapSvc.exe is related to CyberLink PowerCinema software.

Under what circumstances does it stop working?

"Washington" <Washington@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:501CC062-839A-460F-8506-AC09E6CF4BD1@microsoft.com...
>
> --
> abcmaranatha


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-13-2007
matajaz
 

Posts: n/a
Re: CLCapSVC MODULE stopped working

I installed Cyberlink PowerCinema 5.
After this I have problems every time I log in to my Windows Vista Home
Edition. "ClCapSvc Module stopped working and was closed"

I reinstalled windows and the problem obviously disappeared.
I reinstalled PowerCinema again and experienced the same problem
again.
Seems to be a Cyberlink bug.

Mathias 20070812


--
matajaz
------------------------------------------------------------------------
matajaz's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29333
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=799445

http://forums.techarena.in

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-13-2007
Michael Solomon
 

Posts: n/a
Re: CLCapSVC MODULE stopped working


"matajaz" <matajaz.2v9nzk@DoNotSpam.com> wrote in message
news:matajaz.2v9nzk@DoNotSpam.com...
>
> I installed Cyberlink PowerCinema 5.
> After this I have problems every time I log in to my Windows Vista Home
> Edition. "ClCapSvc Module stopped working and was closed"
>
> I reinstalled windows and the problem obviously disappeared.
> I reinstalled PowerCinema again and experienced the same problem
> again.
> Seems to be a Cyberlink bug.
>
> Mathias 20070812
>
>
> --
> matajaz
> ------------------------------------------------------------------------
> matajaz's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29333
> View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=799445
>
> http://forums.techarena.in
>

Yes, that's how it would appear. Perhaps their website or tech support has
updates or information to help resolve the issue.

--
Michael Solomon
Backup is a PC user's best friend
DTS-L.Org: http://www.dts-l.org/

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-26-2007
matajaz
 

Posts: n/a
Re: CLCapSVC MODULE stopped working

I uninstalled the old media centre from HP (a cyberlink program,
preinstalled on my laptop when I bought the PC) and the problem
disappeared. PowerCinema works fine now.

Mathias


--
matajaz
------------------------------------------------------------------------
matajaz's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29333
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=799445

http://forums.techarena.in

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS stopped working Jack microsoft.public.windows.vista.general 8 05-17-2007 11:22
?? has stopped working Charles Shapiro microsoft.public.windows.vista.general 5 04-10-2007 12:00
Dell Wireless 350 Bluetooth Module is not working corrently w/Vist =?Utf-8?B?RGltaXRyaSBHbGF6a292?= microsoft.public.windows.vista.general 2 02-28-2007 22:14
Windows Media Players Has Stopped Responding, Faulting Module mswm =?Utf-8?B?SnVzdGlu?= microsoft.public.windows.vista.general 0 02-28-2007 21:02
'Stopped Working' =?Utf-8?B?UFJIMw==?= microsoft.public.windows.vista.games 0 02-28-2007 14:09




All times are GMT +1. The time now is 13:04.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120