Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Age of Empires 2 expansion multiplayer problem

microsoft.public.windows.vista.games






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-08-2009
Pieter15
 

Posts: n/a
Age of Empires 2 expansion multiplayer problem

I'm having a problem with age of empires 2 expansion multiplayer over
the internet.
Here is the story:

When I host a game I check that the correct ports in my router are open
then I have 2 people from outside my network try to connect. They make
it into the lobby and are able to chat with eachother BUT I (the host)
cannot see their chat and they cannot see mine before they are dropped
from the room afetr about 1 minute. Then If I close the game I am unable
to browse but am able to ping websites and use programs like msn
messenger.

When I connect to a game outside my network the same thing happens
except they do not experience the loss of browsing.

We are all running Vista home 32bit (as far as I know) I use a belkin
wireless G router.

Any suggestions? I'd really like to resolve this problem, I've never
encountered it before and I've been playing aoe2 online for years.

Note: This started a few weeks ago, before it started everything worked
fine and several of us played the game without any problems.

Also, sometimes they can see my game but cannot connect and I turned
off my firewall to ensure it was not blocking connections.


--
Pieter15
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Age of EMpires II The COnqueros Multiplayer peter_kosmas microsoft.public.windows.vista.games 2 07-01-2009 17:19
PlayingAge of Empires and Age of Empires War Chiefs with Vista - no internet connection twigatorme microsoft.public.windows.vista.general 2 06-28-2009 14:15
Age of Empires 2 Conquerors (AOE2) multiplayer LAN problem Vista-XP xrande microsoft.public.windows.vista.games 5 04-22-2009 21:59
Age of Empires 2, the conquerors expansion stop to work randomly Marco Mangiante microsoft.public.windows.vista.games 1 02-23-2008 02:29
Age of the Empires II Expansion me microsoft.public.windows.vista.games 1 09-09-2007 12:28




All times are GMT +1. The time now is 06:38.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120