Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Vista Business joining W2K3 domain

microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-05-2007
Boyd Tucker
 

Posts: n/a
Vista Business joining W2K3 domain
I've got this pain in the butt notebook that came with Vista Business and
when I tried to join an active domain it got hung up while "looking for
credentials" i.e. in preparation for the prompt for the server username and
password to join a domain.

I left that problem to move on to join other PC's and the next one was
another Vista Business notebook and guess what ... not a problem. I went on
to join other XPP PCs as well.

So the problem isn't the server/network/firewall/etc if everything but one PC
works??? I have compared the problem Vista to another Vista to see if there's
some config issue but all seem to be the same.... except the problem PC is a
new PC with Vista Business OEM with Office 2007 trial pre-loaded (and Office
2007 stuff was removed). The other "working" Vista PCs were fresh install of
Vista Business.

Anyone with an idea?

Thanks

--Boyd
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Looking for credentials while joing W2K3 domain controller Boyd Tucker microsoft.public.windows.vista.general 11 07-15-2007 21:07
Joining Domain in Vista Ultimate SteveG microsoft.public.windows.vista.general 1 06-04-2007 20:19
Joining Vista Business to 2000 domain results in error =?Utf-8?B?QnJ1Y2UgRA==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 8 03-21-2007 19:51
Cannot join Vista Client to W2k3 Domain ANIT microsoft.public.windows.vista.general 5 03-02-2007 14:42
No "networking" after joining Vista to W2k3 domain =?Utf-8?B?Z2F0b3Jib2I=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 02-19-2007 17:25




All times are GMT +1. The time now is 19:09.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120