Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Setting up to use localhost

microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-28-2007
=?Utf-8?B?TGFycnkgUy4=?=
 

Posts: n/a
Setting up to use localhost
After being used to Windows 2000 for several years, I have recently purchased
a laptop with Vista Home Premium installed. Since I do some web development
on a couple of sites I have, I set up IIS. In Windows 2000 I used the PWS
interface, which was delightfully simple. Since Vista doesn't seem to have
any equivalent to PWS, I'm struggling to find my way through IIS itself.
After setting up my default web directory, I tried to access it through
localhost, but got an error message with a long explanation of possible
problems. The most likely seemed to relate to authentication, but I was
still not able to get localhost to access the directory. I want to set up
my web sites only for local access from my computer for development purposes
(I use Macromedia Homesite to write the code). Any suggestions on what I
need to do to use localhost successfully, as well as how to make sense of and
simplify ISS for my very basic purposes, would be appreciated.
--
Larry S
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Peformance setting bug in standard account. =?Utf-8?B?R1Q=?= microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 1 02-28-2007 14:12
Help in setting up file access to networked computers Dunc microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 02-28-2007 14:12
RE: setting up standard user with admin-like properties =?Utf-8?B?Q2hyaXNL?= microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 02-28-2007 14:11




All times are GMT +1. The time now is 23:45.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120