Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

valse start

microsoft.public.nl.windows.vista






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-21-2009
Theo
 

Posts: n/a
valse start
Beste lezers,

Sinds ik een glasvezelverbinding kreeg heb ik verbindingsproblemen.
Zo treed bijvoorbeeld heel vaak een valse start op.
Hij doet het eerst niet maar later toch wel.
Bij emailen met Windows Mail krijg ik eerst de foutmelding
dat hij de emailserver niet kan vinden maar als ik daarna nóg eens op
"verzenden/ontvangen" klik werkt het wel.
Via internetten met Mozilla Firefox krijg ik eerst de foutmelding
"Adres niet gevonden" maar als ik daarna kies voor "opnieuw proberen" werkt
het wel.

Het is net of eerst een niet meer werkende verbinding wordt geprobeerd
en daarna pas een werkende.

Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is ?

Theo

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-21-2009
Flash
 

Posts: n/a
Re: valse start
Theo formuleerde de vraag :
> Beste lezers,
>
> Sinds ik een glasvezelverbinding kreeg heb ik verbindingsproblemen.
> Zo treed bijvoorbeeld heel vaak een valse start op.
> Hij doet het eerst niet maar later toch wel.
> Bij emailen met Windows Mail krijg ik eerst de foutmelding
> dat hij de emailserver niet kan vinden maar als ik daarna nóg eens op
> "verzenden/ontvangen" klik werkt het wel.
> Via internetten met Mozilla Firefox krijg ik eerst de foutmelding
> "Adres niet gevonden" maar als ik daarna kies voor "opnieuw proberen" werkt
> het wel.
>
> Het is net of eerst een niet meer werkende verbinding wordt geprobeerd
> en daarna pas een werkende.
>
> Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is ?
>
> Theo


dat zijn al 3 valse starten............


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-21-2009
Machiel de Wit
 

Posts: n/a
Re: valse start
Theo <GHT.Hoeben@xmsnet.nl> schreef
in news:u2kkg8oIKHA.3816@TK2MSFTNGP04.phx.gbl

> Beste lezers,
>
> Sinds ik een glasvezelverbinding kreeg heb ik verbindingsproblemen.
> Zo treed bijvoorbeeld heel vaak een valse start op.
> Hij doet het eerst niet maar later toch wel.
> Bij emailen met Windows Mail krijg ik eerst de foutmelding
> dat hij de emailserver niet kan vinden maar als ik daarna nóg eens op
> "verzenden/ontvangen" klik werkt het wel.
> Via internetten met Mozilla Firefox krijg ik eerst de foutmelding
> "Adres niet gevonden" maar als ik daarna kies voor "opnieuw proberen"
> werkt het wel.
>
> Het is net of eerst een niet meer werkende verbinding wordt geprobeerd
> en daarna pas een werkende.
>
> Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is ?


Zet bij je netwerkverbinding eens IPv6 uit.

--
MdW.


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-21-2009
Marius
 

Posts: n/a
Re: valse start

"Theo" <GHT.Hoeben@xmsnet.nl> schreef in bericht
news:u2kkg8oIKHA.3816@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> Beste lezers,
>
> Sinds ik een glasvezelverbinding kreeg heb ik verbindingsproblemen.
> Zo treed bijvoorbeeld heel vaak een valse start op.
> Hij doet het eerst niet maar later toch wel.
> Bij emailen met Windows Mail krijg ik eerst de foutmelding
> dat hij de emailserver niet kan vinden maar als ik daarna nóg eens op
> "verzenden/ontvangen" klik werkt het wel.
> Via internetten met Mozilla Firefox krijg ik eerst de foutmelding
> "Adres niet gevonden" maar als ik daarna kies voor "opnieuw proberen"
> werkt het wel.
>
> Het is net of eerst een niet meer werkende verbinding wordt geprobeerd
> en daarna pas een werkende.
>
> Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is ?
>
> Theo


* Voor optimale prestaties is het nodig om TCP-instellingen aan te passen
door middel van TCP Optimizer.
http://lmgtfy.com/?q=tcp%2Fip+optimizer

Marius

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
valse start Theo microsoft.public.nl.windows.vista 0 08-21-2009 19:40
valse start Theo microsoft.public.nl.windows.vista 0 08-21-2009 18:44
Getting problem to start outlook box for windowlive.com account what to do to start? Manish Patel microsoft.public.windows.vista.mail 1 06-30-2009 01:10
Permission needed to start a specific program in the Start Menu Paddy microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 08-12-2007 18:36
Weirdest problems.Can't start programs from start menu and use Cop Mihai microsoft.public.windows.vista.general 1 05-12-2007 07:28




All times are GMT +1. The time now is 12:37.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120