Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

SLI PROBLEEM IN VISTA !!!

microsoft.public.nl.windows.vista






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-05-2008
Lemonsounds
 

Posts: n/a
SLI PROBLEEM IN VISTA !!!
Dit heb ik allemaal al gedaan.
en alles zit in orde.
ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.

heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
herstart,
na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)

WIE heeft de oplossing voor mij.

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 11-05-2008
sleutelaar
 

Posts: n/a
Re: SLI PROBLEEM IN VISTA !!!
Het bios in gaan en daar de sli settings aanzetten
Daarna in configuratiescherm bij nvidia kijken en de sli aanzetten

Groetjes sleutelaar
"Lemonsounds" <leon@lemonsounds.nl> schreef in bericht
newsA5A7C4E-81A0-4D44-BEB1-18299DC7A5EE@microsoft.com...
> Dit heb ik allemaal al gedaan.
> en alles zit in orde.
> ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.
>
> heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
> driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
> herstart,
> na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
> 178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
> en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)
>
> WIE heeft de oplossing voor mij.
>


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-05-2008
Lemonsounds
 

Posts: n/a
Re: SLI PROBLEEM IN VISTA !!!
In bios staat de sli functie voor zover ik aan kan zetten aan. ik kan gewoon
alleen kiezen tussen single and dual video.
of auto maar in alle standen geen SLI Funktie in Nvidia Settings.
hier een overview van mij VGA !!!

NVIDIA Systeeminformatierapport gecreŰerd op: 11/05/2008 23:45:02
Systeemnaam: GAME-PC

[Beeldscherm]
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2992 MHz)
Besturingssysteem: Windows Vista (TM) Black Edition 2009, 32-bit (Service
Pack 1)
DirectX-versie: 10.0
GPU-processor: GeForce 8500 GT
Stuurprogrammaversie: 178.24
Stroomprocessors: 16
Kernklok: 500 MHz
Geheugenklok: 333 MHz (666 MHz gegevenssnelheid)
Geheugeninterface: 128-bit
Totaal beschikbaar grafisch geheugen: 1023 MB
Toegewezen videogeheugen: 256 MB
Videogeheugen systeem: 0 MB
Gedeeld systeemgeheugen: 767 MB
Video BIOS-versie: 60.86.37.00.99
IRQ: 19
Bus: PCI Express 8
GPU-processor: GeForce 8500 GT
Stuurprogrammaversie: 178.24
Stroomprocessors: 16
Kernklok: 486 MHz
Geheugenklok: 301 MHz (602 MHz gegevenssnelheid)
Geheugeninterface: 128-bit
Totaal beschikbaar grafisch geheugen: 1279 MB
Toegewezen videogeheugen: 512 MB
Videogeheugen systeem: 0 MB
Gedeeld systeemgeheugen: 767 MB
Video BIOS-versie: 60.86.34.00.96
IRQ: 0
Bus: PCI Express 8

[Onderdelen]

nvCplUIR.dll 2.1.270.00 NVIDIA Control Panel
nvCpl.cpl 2.1.270.00 NVIDIA Control Panel Applet
nvCplUI.exe 2.1.270.00 NVIDIA Control Panel
nvViTvSR.dll 7.15.11.7824 NVIDIA Video and TV Server
nvViTvS.dll 7.15.11.7824 NVIDIA Video and TV Server
nvDispSR.dll 7.15.11.7824 NVIDIA Display Server
NVMCTRAY.DLL 7.15.11.7824 NVIDIA Media Center Library
nvDispS.dll 7.15.11.7824 NVIDIA Display Server
NVCPL.DLL 7.15.11.7824 NVIDIA Compatible Windows Vista Display driver,
Version 178.24
nvGameSR.dll 7.15.11.7824 NVIDIA 3D Settings Server
nvGameS.dll 7.15.11.7824 NVIDIA 3D Settings Server

"sleutelaar" <ronvanh@gmail.com> schreef in bericht
news:XpjQk.42594$D04.6326@newsfe25.ams2...
> Het bios in gaan en daar de sli settings aanzetten
> Daarna in configuratiescherm bij nvidia kijken en de sli aanzetten
>
> Groetjes sleutelaar
> "Lemonsounds" <leon@lemonsounds.nl> schreef in bericht
> newsA5A7C4E-81A0-4D44-BEB1-18299DC7A5EE@microsoft.com...
>> Dit heb ik allemaal al gedaan.
>> en alles zit in orde.
>> ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.
>>
>> heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
>> driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
>> herstart,
>> na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
>> 178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
>> en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)
>>
>> WIE heeft de oplossing voor mij.
>>

>


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-22-2009
 

Join Date: Feb 2009
Posts: 1
product1 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: SLI PROBLEEM IN VISTA !!!
Quote:
Originally Posted by Lemonsounds View Post
Dit heb ik allemaal al gedaan.
en alles zit in orde.
ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.

heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
herstart,
na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)

WIE heeft de oplossing voor mij.
Om sli te activeren moet je het processor onder de 30 graden afkoelen. (het komt eigenlijk door de cpu overheat)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM Lemonsounds microsoft.public.nl.windows.vista 4 02-22-2009 21:48
vista verkenner probleem Houtworm microsoft.public.nl.windows.vista 3 06-30-2008 13:57
Vista probleem PPS MARCEL microsoft.public.nl.windows.vista 1 04-02-2008 12:40
vista probleem Koosr46 microsoft.public.nl.windows.vista 0 09-29-2007 20:23
Vista probleem Speedy microsoft.public.nl.windows.vista 4 09-29-2007 13:25




All times are GMT +1. The time now is 02:27.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120