Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM

microsoft.public.nl.windows.vista






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-02-2008
Lemonsounds
 

Posts: n/a
VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM
Beste Lezers

ik heb sinds kort een nieuwe pc gebouwd en deze bestaat uit hetvolgende.

ASUS M2N-SLI Moederbord
AMD X2 5000+ CPU
2X XFX 8500GT SLI
2X 1GB KINGSTON DDR2 800MHZ


nu komt het.. na instaleren van mijn vista en toebehhorende nvidia drivers
kan ik geen SLI opties aanzetten in het nvidia controll panel

heb meerdere versies geprobeerd van nvidia en ook van mijn nforce chipset.
na meerdere keren te hebben geprobeerd heb ik maar eens mijn probleem hier
neergelegt
als jullie nog iedeeen hebben of oplossingen dan hoor ik het graag.

MVG Leon


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 11-03-2008
GJ.Oomens
 

Posts: n/a
Re: VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM
On Sun, 2 Nov 2008 14:25:24 +0100, "Lemonsounds" <leon@lemonsounds.nl>
wrote:

>ik heb sinds kort een nieuwe pc gebouwd en deze bestaat uit hetvolgende.
>
>ASUS M2N-SLI Moederbord
>AMD X2 5000+ CPU
>2X XFX 8500GT SLI
>2X 1GB KINGSTON DDR2 800MHZ
>
>
> nu komt het.. na instaleren van mijn vista en toebehhorende nvidia drivers
>kan ik geen SLI opties aanzetten in het nvidia controll panel


Gokjes.....

In de BIOS wellicht SLI inschakelen? Bij Asus alle eventuele updates
gehaald?

>
>heb meerdere versies geprobeerd van nvidia en ook van mijn nforce chipset.
>na meerdere keren te hebben geprobeerd heb ik maar eens mijn probleem hier
>neergelegt
>als jullie nog iedeeen hebben of oplossingen dan hoor ik het graag.


Algemeen:
http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t52809.html
http://www.slizone.com/object/slizone_howtobuild_1.html
--
Gérard
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-04-2008
Lemonsounds
 

Posts: n/a
Re: VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM
Dit heb ik allemaal al gedaan.
en alles zit in orde.
ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.

heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
herstart,
na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)

WIE heeft de oplossing voor mij.



"GJ.Oomens" <gj.news@inter.nl.net> schreef in bericht
news:4vtug4d32g87rq4gkrqatecuo6gqitrk26@4ax.com...
> On Sun, 2 Nov 2008 14:25:24 +0100, "Lemonsounds" <leon@lemonsounds.nl>
> wrote:
>
>>ik heb sinds kort een nieuwe pc gebouwd en deze bestaat uit hetvolgende.
>>
>>ASUS M2N-SLI Moederbord
>>AMD X2 5000+ CPU
>>2X XFX 8500GT SLI
>>2X 1GB KINGSTON DDR2 800MHZ
>>
>>
>> nu komt het.. na instaleren van mijn vista en toebehhorende nvidia
>> drivers
>>kan ik geen SLI opties aanzetten in het nvidia controll panel

>
> Gokjes.....
>
> In de BIOS wellicht SLI inschakelen? Bij Asus alle eventuele updates
> gehaald?
>
>>
>>heb meerdere versies geprobeerd van nvidia en ook van mijn nforce chipset.
>>na meerdere keren te hebben geprobeerd heb ik maar eens mijn probleem hier
>>neergelegt
>>als jullie nog iedeeen hebben of oplossingen dan hoor ik het graag.

>
> Algemeen:
> http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t52809.html
> http://www.slizone.com/object/slizone_howtobuild_1.html
> --
> Gérard


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-05-2008
GJ.Oomens
 

Posts: n/a
Re: VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM
On Tue, 4 Nov 2008 16:36:04 +0100, "Lemonsounds" <leon@lemonsounds.nl>
wrote:

>Dit heb ik allemaal al gedaan.
>en alles zit in orde.
>ik zie 2 8500GT kaarten in mijn systeem en kan alleen de optie niet zien.
>
>heb de pc vandaag opnieuw geinstaleerd en weer opnieuw de nieuwste nforce
>driver geinstalerd (15.23_nforce_winvista32_international_whql) daarna pc
>herstart,
>na reboot de nvidia drivers geinstaleerd (
>178.24_geforce_winvista_32bit_english_whql)
>en weer geen optie in de nvidia settings. (ZIE BIJLAGE)
>
>WIE heeft de oplossing voor mij.


Volgens mij heb je hier meer kans op een oplossing:
http://forums.slizone.com/
--
Gérard
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-22-2009
product1
 

Posts: n/a
RE: VISTA ULTIMATE SLI PROBLEEM


"Lemonsounds" wrote:

> Beste Lezers
>
> ik heb sinds kort een nieuwe pc gebouwd en deze bestaat uit hetvolgende.
>
> ASUS M2N-SLI Moederbord
> AMD X2 5000+ CPU
> 2X XFX 8500GT SLI
> 2X 1GB KINGSTON DDR2 800MHZ
>
>
> nu komt het.. na instaleren van mijn vista en toebehhorende nvidia drivers
> kan ik geen SLI opties aanzetten in het nvidia controll panel
>
> heb meerdere versies geprobeerd van nvidia en ook van mijn nforce chipset.
> na meerdere keren te hebben geprobeerd heb ik maar eens mijn probleem hier
> neergelegt
> als jullie nog iedeeen hebben of oplossingen dan hoor ik het graag.
>
> MVG Leon
>
> Om sli te activeren moet je het processor onder de 30 graden afkoelen. (het komt eigenlijk door de cpu overheat)

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista probleem PPS MARCEL microsoft.public.nl.windows.vista 1 04-02-2008 12:40
Probleem met Vista Backup Jaap Telschouw microsoft.public.nl.windows.vista 0 11-16-2007 16:00
vista probleem Koosr46 microsoft.public.nl.windows.vista 0 09-29-2007 20:23
Vista probleem Speedy microsoft.public.nl.windows.vista 4 09-29-2007 13:25




All times are GMT +1. The time now is 17:12.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120