Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

geen geluid in vista

microsoft.public.nl.windows.vista






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 04-06-2008
Rik Bongaerts
 

Posts: n/a
geen geluid in vista
Ik heb geen geluid op windows vista, alles is in orde, bij apparaatbeheer
staat dat "high definition audio apparaat" werkt correct. Op een tweede
partitie heb ik windows xp en daar heb ik wel geluid
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 04-06-2008
Mamamegs [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: geen geluid in vista
Rik Bongaerts has brought this to us :
> Ik heb geen geluid op windows vista, alles is in orde, bij
> apparaatbeheer staat dat "high definition audio apparaat" werkt
> correct. Op een tweede partitie heb ik windows xp en daar heb ik wel
> geluid


Staat je geluid niet op 'mute'? Het juiste Audioapparaat geselecteerd
onder Configuratiescherm > Geluid?

--
Mamamegs.
Microsoft MVP Windows Desktop Experience

Problemen met Windows Vista? www.vistabits.nl

Windows Vista Problems? www.vistabits.info


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-07-2008
Rik Bongaerts
 

Posts: n/a
Re: geen geluid in vista
Probleem is opgelost, programma voor audio (soundMax) opnieuw geinstaleerd
vanaf de CD van het moederbord

"Mamamegs [MS MVP]" wrote:

> Rik Bongaerts has brought this to us :
> > Ik heb geen geluid op windows vista, alles is in orde, bij
> > apparaatbeheer staat dat "high definition audio apparaat" werkt
> > correct. Op een tweede partitie heb ik windows xp en daar heb ik wel
> > geluid

>
> Staat je geluid niet op 'mute'? Het juiste Audioapparaat geselecteerd
> onder Configuratiescherm > Geluid?
>
> --
> Mamamegs.
> Microsoft MVP Windows Desktop Experience
>
> Problemen met Windows Vista? www.vistabits.nl
>
> Windows Vista Problems? www.vistabits.info
>
>
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
msi, vista, geen geluid Koos R microsoft.public.nl.windows.vista 1 12-01-2007 07:40
Yamaha S-YXG50 geen geluid Sinna microsoft.public.nl.windows.vista 0 11-26-2007 08:28
Geen geluid met WM 11 Jake microsoft.public.nl.windows.vista 3 10-25-2007 12:45




All times are GMT +1. The time now is 06:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120