Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Protected Mode not working??

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-25-2010
Ted Smith
 

Posts: n/a
Protected Mode not working??
Last week I was running IE7 and noticed that even though the "Enable
Protected Mode" tick box under Tools > Internet Options > Security was
properly checked the Status Bar at the bottom of the main screen said
"Protected Mode: Off". So I installed IE8, but it still said the same. So
I reset the security level to "Default" and re Set the tick box, clicked
Apply, and restarted IE and the status bar still says the protected mode is
off. What is going on here? What can I do about it.

Ted Smith

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-25-2010
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: Protected Mode not working??
Vista SP1?

You're logged in to the Administrator account (vs. an account with Admin
privileges)?

Ted Smith wrote:
> Last week I was running IE7 and noticed that even though the "Enable
> Protected Mode" tick box under Tools > Internet Options > Security was
> properly checked the Status Bar at the bottom of the main screen said
> "Protected Mode: Off". So I installed IE8, but it still said the same.
> So
> I reset the security level to "Default" and re Set the tick box, clicked
> Apply, and restarted IE and the status bar still says the protected mode
> is
> off. What is going on here? What can I do about it.
>
> Ted Smith


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-26-2010
Ted Smith
 

Posts: n/a
Re: Protected Mode not working??
Vista SP1 - YES

"The" Administrator Account - NO

An account with Admin privileges - YES

Ted Smith

"PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
news:%234SajwKFLHA.5700@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> Vista SP1?
>
> You're logged in to the Administrator account (vs. an account with Admin
> privileges)?
>
> Ted Smith wrote:
>> Last week I was running IE7 and noticed that even though the "Enable
>> Protected Mode" tick box under Tools > Internet Options > Security was
>> properly checked the Status Bar at the bottom of the main screen said
>> "Protected Mode: Off". So I installed IE8, but it still said the same.
>> So
>> I reset the security level to "Default" and re Set the tick box, clicked
>> Apply, and restarted IE and the status bar still says the protected mode
>> is
>> off. What is going on here? What can I do about it.
>>
>> Ted Smith

>


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protected Mode Bob Eyster microsoft.public.internetexplorer.general 5 08-06-2009 23:19
Re: mailto from Protected Mode: Off to Protected Mode: On Robert Aldwinckle microsoft.public.windows.vista.mail 4 09-18-2007 13:56
IE 7 Protected Mode: Off Rev OOC microsoft.public.windows.vista.security 1 08-05-2007 23:20
IE7 Protected Mode: Off Rev OOC microsoft.public.windows.vista.security 3 08-03-2007 08:17
UAC protected mode off keepout@yahoo.com.invalid microsoft.public.windows.vista.general 4 04-05-2007 20:15




All times are GMT +1. The time now is 04:18.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120